Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Πρόσκληση του Δημάρχου Φιλιατρών Άλκη Ξύγκα στους βουλευτές του νομού.

Πρόσκληση προς τους βουλευτές του νομού αποστέλλει ο Δήμαρχος Φιλιατρών κος Άλης Ξύγκας με αφορμή το σχέδιο Καλλικράτης.
Ο κος Ξύγκας στην πρόσκληση του αναφέρεται στην πρόσφατη ανοικτή συζήτηση που έγινε προ ημερών στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου αναφορικά με το τι ζητούν οι Φιλιατρινοί για το σχέδιο.

Η πρόσκληση του κου Ξύγκα αναφέρει τα εξής:...

Στα πλαίσια της υλοποίησης της «Νέας Αρχιτεκτονικής για την Αυτοδιοίκηση και την αποκεντρωμένη Διοίκηση» με την συναίνεση όλων μας, το Δημ. Συμβούλιο Φιλιατρών διοργάνωσε ανοιχτή συζήτηση με τα των φορέων της πόλης και πολιτών, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας και Προέδρου της ΤΕΔΚ κ. Παν. Νίκα στις 27/1/2010.

Κατόπιν αυτού αλλά και σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου επί του θέματος, σας προσκαλούμε για ενημέρωση των θέσεων και αποφάσεων μας στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Καταστήματος στις 11/2/2010 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00 μ.μ.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για την πόλη μας και θα συμβάλει στην προσπάθεια της ομαλής εφαρμογής της νέας διοικητικής δομής με το όνομα «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» , για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κράτους.

Με τιμή
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΚΗΣ ΞΥΓΚΑΣ

2 σχόλια:

  1. και καλα ,τι περιμενε απο εμας ,τους φιλιατρινους να θελουμε δημο Κυπαρισσιας;η οι γαργαλιανωτες να θελουν Δημο Φιλιατρων και να ανηκουν εκει;
    ελεος ρε παιδια ,η πολιτεια θελει να μειωσει τη δημοσια διοικηση-ταλαιπωρια ,απο Δημο-Νομαρχια- περιφερεια-κυβερνηση σε Δημο-περιφερεια-κυβερνηση. δηλ.μειωση της γραφειοκρατειας κατα 25%.,και επιτελους να μην τα παιρνουν για να σε εξυπηρετησουν(οπως γινεται σημερα στην Νομαρχια)
    Ας ζητησουμε λοιπον μια συμφερουσα λυση ,στην συνενωση των δημων,και οχι την αποχη απο το σχεδιο Καλλικρατης,ας σκεφτουμε με γνωμονα την λογικη και οχι τον τοπικισμο ,μη σκεφτομαστε οτι καποιοι ειμαστε,καποιοι ειναι και ολοι οι αλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. plaka kaneis.....1000 fores me grafeiokrateia para na me poun kuparissioti!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.