Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Αντώνης Σαμαράς: Η κυβέρνηση χρεώνει τα μέτρα στη ΝΔ .

Το ΠΑΣΟΚ πάσχει ήδη από το σύνδρομο του Τιτανικού... Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να χρεώσει τα μέτρα στη Νέα Δημοκρατία παρατήρησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για την εκλογή νέου γραμματέα της ΚΟ.

«Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στην αρχή δεν γνώριζε - ή έκανε ότι δεν γνώριζε - ποια ήταν η κατάσταση της χώρας. Γι’ αυτό έταζε στους πάντες τα πάντα.
Κι όταν υποχρεώθηκε να αναλάβει τις ...........

ευθύνες της, άρχισε να μας λέει ότι "η χώρα απώλεσε μέρος της εθνικής της κυριαρχίας". Κι έτσι εμφανίζεται πρόθυμη για μέτρα πολύ χειρότερα από εκείνα που μπορούσε να πάρει μόνη της, πριν λίγους μήνες, προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα», παρατήρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση, είναι να χρεώσει στη Νέα Δημοκρατία τα οδυνηρά μέτρα που αναγκάζεται σήμερα να λάβει, γιατί η ίδια αδράνησε επί πέντε μήνες κι άφησε τη χώρα να γίνει έρμαιο στις ορέξεις των κερδοσκόπων», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε:

Σε τελευταία ανάλυση, κυβερνώ σημαίνει τέσσερα πράγματα: Προβλέπω, Πείθω, Αποφασίζω και Πράττω. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν μπορώ να προβλέψω, δεν μπορώ να πείσω, δεν μπορώ να αποφασίσω και δεν μπορώ να πράξω, σχεδιάζω Εξεταστικές Επιτροπές».

Πηγή: Ναυτεμπορική

ΣΧΟΛΙΟ
Ρε Αντώνη μας δουλεύεις??? Για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα, ευθύνεται η κυβέρνηση του κουρασμένου που σε 5 χρόνια καταχρέωσε την Ελλάδα, και δεν έφτανε αυτό, στο debate ο κουρασμενος έλεγε ότι το έλλειμα είναι στο 6%.
Κάτι σε αλογοσκούφης και Παπαθανασίου σου λενε τίποτα αυτά τα ονόματα??????
Η πραγματικότητα διέψευσε τα φούμαρα του κουρασμένου βγάζοντας στην επιφάνεια έλλειμα 12,5%.
Κατα τ' άλλα Αντώνη, η κυβέρνηση ρίχνει άδικα τα μέτρα που παίρνει στην προηγούμενη κυβέρνηση σας......
Αντώνη, τραβα να δουλέψεις άλλους και όχι όλους εμάς τους δύστυχους που πληρώνουμε τα κερατιάτικα σας.

2 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.