Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο γυναικείος συνετερισμός "Νέδα".

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σε μιά ζεστή φιλική συγκέντρωση ο Αγροτοτουριστικός Αγροβιοτεχνικός Συνεταιρισμός "Νέδα" στην Κυπαρισσία, στο ξενοδοχείο Kyparissia Beach το Σάββατο 31 Ιανουαρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φίλοι και φίλες του Συνεταιρισμού, που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την δράση και την πορεία του φορέα.
Η έκθεση των προϊόντων κέρδισε τις ..........

εντυπώσεις και η καλή ποιότητα των γλυκών που παρουσιάστηκαν, φτιαγμένα με μεράκι από τα μέλη της "Νέδα" με ντόπια αγνά υλικά έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να πεισθούν ότι, η προσπάθεια των γυναικών της περιοχής έχει θετικά αποτελέσματα.

Κατά τον παραδοσιακό χαιρετισμό αναφέρθηκε η πορεία των προσπαθειών του φορέα και ιδιαίτερα τονίσθηκε η ανάγκη υποστήριξης του Συνεταιρισμού τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και από την διοίκηση της πόλης.

Το φλουρί της χειροποίητης βασιλόπιτας κέρδισε ο δημοσιογράφος Γ.Μποζίκας που πήρε ως δώρο καλάθι με χειροποίητες συνθέσεις και παραδοσιακά γλυκά ενώ ανακοινώθηκε ότι η "Νέδα" θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο στον ετήσιο εορτασμό του πολιούχου Αγ. Χαραλάμπους των Φιλιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.