Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Αναφορά της Νάντιας Γιαννακοπούλου για κρούσματα κλοπών στην Κυπαρισσία και ελλειπή αστυνόμευση

Η βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Νάντια Γιαννακοπούλου κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, μετά από καταγγελίες επαγγελματιών και δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία», σχετικά με την αυξητική τάση του φαινομένου των κλοπών και το δικαιολογημένο κλίμα ανασφάλειας που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στο Δήμο Κυπαρρισίας.

Η αναφορά αυτή έρχεται να αναδείξει παράλληλα το πρόβλημα της συγκέντρωσης στην περιοχή οικονομικών μεταναστών που η ανέχεια τους οδηγεί σε κλοπές προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Παράλληλα, η κ. Γιαννακοπούλου έθεσε το συναφές πρόβλημα της ελλιπούς αστυνόμευσης, το οποίο την έχει απασχολήσει και στο παρελθόν.
Μάλιστα, σε πρόσφατη περιοδεία της στην περιοχή της Κυπαρισσίας, .......

η βουλευτής Μεσσηνίας είχε ενημερωθεί και δεσμευτεί σχετικά, τόσο κατά την επίσκεψη της στην αγορά όσο και στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση.

Με την αναφορά αυτή, η Μεσσήνια βουλευτής τονίζει την αναγκαιότητα εύρεσης άμεσης λύσης, καθώς η τοπική αγορά αλλά και το σύνολο των αγορών της Μεσσηνίας αντιμετωπίζουν ήδη πολλά προβλήματα, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Παράλληλα, ζητά τον επανασχεδιασμό σε νέα δεδομένα της αστυνόμευσης στην περιοχή της Κυπαρισσίας, και της Μεσσηνίας γενικότερα.

3 σχόλια:

  1. AΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ!!!ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Ο Δ......Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΚΕΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΕΡΑΝΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.