Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Στην Ζάκυνθο βρίσκεται η αποστολή της Εράνης.

Αναχώρησε το μεσημέρι η αποστολή της Eράνης για να μεταβεί στην Ζάκυνθο όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 14:00 την Ομάδα του Τσιλιβί.
Από την αποστολή απουσιάζουν οι Θοδωρής Ασημακόπουλος ο οποίος είναι τραυματισμένος και οι Τσιριγώτης και Χρονόπουλος.
Η ομάδα απόψε θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο του νησιού και το πρωϊ θα κάνουν γνωριμία με το γήπεδο πριν τον αγώνα.
Το Φιλιατρά Νews συνάντησε σήμερα λίγη ώρα πριν την αναχώρηση τον Κο Ενγκεμά ο οποίος μας δήλωσε αισιόδοξος για το θετικό αποτέλεσμα.
Η δήλωση του που μας παραχώρησε αναφέρει: .......

Φιλιατρά News: Κε Εγκεμά αναχωρείτε σε λίγη ώρα για την Ζάκυνθο όπου η Εράνη θα αντιμετωπίσει το Τσιλιβή για την 16η Αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Μια ομάδα που ήταν στο ίδιο νησί που αγωνιζόστασταν πέρσι και το ξέρετε από κοντά. Θεωρείτε ότι το παιχνίδι είναι εύκολο? Θα το χτυπήσετε στα ίσια?

Πατρίκ Ενγκεμά: Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για ένα κυρίως λόγο. Και αυτοί παλεύουν για την παραμονή, και ο άλλος λόγος είναι ότι και εγώ και άλλα τρία παιδιά από την ομάδα μας θεωρούν –και εμένα μαζί- Ζακυνθινό, γιατί έχω περάσει πολλά χρόνια εκεί, είναι ένα κίνητρο παραπάνω γι αυτούς να μας κερδίσουν.
Εμείς αυτά δεν τα κοιτάμε. Όπως χτυπάμε όλα τα παιχνίδια και τα εκτός έδρας, θα το χτυπήσουμε και αυτό. Δεν κοιτάμε ότι είναι Τσιλιβί ή ότι παλεύει για την παραμονή του, εμείς θα πάμε, να κάνουμε αυτά που ξέρουμε να κάνουμε, και να φέρουμε αποτέλεσμα.

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Εράνη, να γυρίσουν καλά από την Ζάκυνθο και ευελπιστούμε να μας φέρουν το τρίποντο στα Φιλιατρά.

Ρεπορτάζ: Φιλιατρά News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.