Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Μεσσηνία

Σοβαρά προβλήματα δημιούργησε για μια ακόμα φορά στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ακρογιάλι του Δήμου Αβίας, η σφοδρή θαλασσοταραχή και οι ισχυροί άνεμοι που επικράτησαν στην περιοχή τις προηγούμενες ημέρες.

Τα κύματα υπέσκαψαν την παραλιακή οδό, στο τμήμα όπου διέρχεται ο αγωγός αποχέτευσης με αποτέλεσμα από χθες και καθώς η κατάσταση επιδεινώθηκε, να έχει κλείσει για όλα τα οχήματα, ο δρόμος προς Σάνταβα και Κιτριές.

Για όσο διάστημα παραμένει κλειστός ο δρόμος, η κυκλοφορία από και προς Κιτριές γίνεται από το δρόμο της Μάνης. ,
Οι οδηγοί πρέπει να στρίβουν στο .........

ξενοδοχείο “Μessinian Bay” για Μάνη και μέσω Μεγάλης Μαντίνειας να κατευθύνονται στη Σάνταβα και τις Κιτριές. Χθες πάντως κάτοικοι του Ακρογιαλίου, επισκέφθηκαν το νομάρχη Δημήτρη Δράκο και ζήτησαν να γίνουν έργα για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της προστασίας των ακτών της περιοχής. Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Ανδρέας Γουρδέας σε γραπτή του δήλωση, σημειώνει πως η ζημιά στο δρόμο δεν προκλήθηκε εξαιτίας κακοτεχνιών στο έργο κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου. Καθίζηση λόγω των έντονων κυματισμών έχει υποστεί εδώ και λίγες ημέρες και ο παραλιακός πεζόδρομος του Πεταλιδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.