Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σύλλογο Πτέρης (Σκλαβέϊκα) Μεσσηνίας

Επιστολή από τον Σύλλογο Πτέρης (Σκλαβέϊκα) με το νέο Διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου στα γραφεία του συλλόγου στην Αθήνα.

Στην επιστολή τους το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του για την πορεία που θα έχει ο σύλλογος με αφορμή την περιορισμένη προσέλευση του κόσμου για να ψηφίσει στις αρχαιρεσίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που λάβαμε αναφέρει τα εξής: ........

Στις 22 Νοεμβρίου 2009, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ., στα γραφεία του Συλλόγου Αυλωνιτών, στην οδό Πειραιώς 68β – Αθήνα, διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. 2010-2012.

Η συμμετοχή του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη από πλευρά προσέλευσης μελών (γι’ αυτό άλλωστε πήγαμε στην δεύτερη Κυριακή) και αυτό έχει αρχίσει να μας δυσκολεύει όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, τόσο για την δήλωση υποψηφιοτήτων, όσο και για το τι εξέλιξη θα έχει ο Σύλλογος (???) μετά από αυτή την διετία!!!

Αυτό που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι ότι θα προσπαθήσουμε να ξαναφέρουμε εσάς και τα παιδιά σας (την νεολαία μας δηλαδή) πιο κοντά στο Σύλλογο και τις εκδηλώσεις του, χωρίς αντιπαλότητες και διαξιφισμούς του παρελθόντος, ευελπιστώντας και στη δική σας διάθεση για βοήθεια, αν θέλουμε (!!??) να συνεχίσει ο Σύλλογος την ανοδική του πορεία στις προσπάθειες υλοποίησης έργων, για να είναι ένα χωριό που δεν θα του λείπει τίποτα!!! και τα παιδιά μας θα το χαρούν στο μέλλον όπως τους αξίζει…

Σας παρουσιάζουμε το νεοεκλεγέν Δ.Σ. 2010-2012:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σταυρόπουλος Χρήστος του Δημητρίου

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σκλάβος Ιωάννης του Δημητρίου

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Εσπερίδης Ιωάννης του Θεοδώρου

ΤΑΜΙΑΣ: Βίτσιου- Σταυροπούλου Δήμητρα του Ηλία

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Παναγόπουλος Ηλίας του Φώτη


ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Σκλάβος Γεώργιος

Θεοδωρακόπουλος Γεώργιος

Με τιμή το Δ.Σ.


Φιλιατρά News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.