Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Από σήμερα η απογραφή για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού.

Αρχίζει από σήμερα Δευτέρα 25 ιανουαρίου πανελλαδικά η κατ' αλφαβητική σειρά απογραφή των δικαιούχων παροχών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του 2010.

Στην περίπτωση της Πτολεμαϊδας, η απογραφή θα αρχίσει μετά τις 2 Μαρτίου 2010 και για την οποία θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα προβλέπει τη χορήγηση ..........

πανελλαδικά 550.000 δελτίων κοινωνικού τουρισμού.

Εάν κατά την απογραφή των δικαιούχων προκύψει υπέρβαση του ορίου των 550.000 δελτίων, η χορήγηση αυτών θα γίνει με βάση, κατά περίπτωση, το συνολικό ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα.

Η διάρκεια ισχύος του προγράμματος είναι μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2011.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όσοι εργαζόμενοι ή συνταξιούχοι και τα μέλη των οικογενειών τους δεν έλαβαν δελτία κοινωνικού τουρισμού έτους 2009 ή εισιτήρια θερινού εκδρομικού προγράμματος έτους 2009 ή εισιτήρια κρουαζιέρας 2009.

Οι πολύτεκνοι, οι τρίτεκνοι, οι άγαμες μητέρες και οι μονογονεϊκές οικογένειες, δικαιούνται δελτία κοινωνικού τουρισμού έτους 2010 ανεξάρτητα αν το 2009 έλαβαν αυτή τη παροχή ή εισιτήρια θερινού εκδρομικού προγράμματος ή εισιτήρια κρουαζιέρας.

Τα άτομα με αναπηρίες δικαιούνται μόνο δελτία κοινωνικού τουρισμού έτους 2010, οι ίδιοι και τα προστατευόμενα μέλη τους, ανεξάρτητα αν έλαβαν την παροχή αυτή το έτος 2009.

* Δείτε αναλυτικά τα κέντρα απογραφής και άλλες πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.