Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

"Σκάλωσε" η υπόθεση με το σκάνδαλο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας????

Στις 13 Νοεμβρίου 2009 το Φιλιατρά News και το Trifylianews είχαν κάνει από κοινού μια μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με το νέο σκανδαλώδες θέμα στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας με την «απώλεια» - «εξαφάνιση» ενός ξυλουργικού εργαλείου καθώς και κάποιου αριθμού κλιματιστικών μηχανημάτων, που ήταν έτοιμα για λειτουργία, από αποθήκη του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Η αποκάλυψη των δυο Τριφυλιακών blogs δημοσιεύθηκε αυτούσιο στις 16 Νοεμβρίου στην Μεσσηνιακή εφημερίδα "Επικαιρότητα" και βάσει αυτού, όπως καταφέραμε να μάθουμε, η Εισαγγελέας Κυπαρισσίας διέταξε προκαταρκτική έρευνα για το θέμα με προανάκριση που διεξήγαγε η Αστυνομική Υποδιεύθυνση Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News, από την Αστυνομία κλήθηκαν για κατάθεση .......

(και έτσι έπραξαν) ο καταγγέλλων τεχνικός υπάλληλος του Νοσοκομείου, που έκανε τις αναφορές στον κ. Διοικητή αλλά και ο ίδιος ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Φώτης Δρούμπαλης, για να εξηγήσει για ποιό λόγο δεν διέταξε άμεσα ΕΔΕ όταν έλαβε τις γραπτές αναφορές του υπαλλήλου ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση κ.α…

Μετά το πέρας της προανακριτικής διαδικασίας, ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Κυπαρισσίας όπου και βρίσκεται μέχρι και αυτή την στιγμή χωρίς, ωστόσο, να έχει προχωρήσει περαιτέρω η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της και τον καταλογισμό, ενδεχόμενων, ευθυνών πειθαρχικών ή και ποινικών στους υπευθύνους, ενδεχομένως ακόμη και τη σύνταξη κατηγορητηρίου για ευθύνες, λάθη, παραλείψεις φυσικών προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Τα ερωτήματα που, πλέον, που χρήζουν άμεσης απάντησης είναι:

- Ποιο είναι το «πόρισμα» της προανάκρισης???

- Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν ευθύνες για την «εξαφάνιση» του εξοπλισμού, ο οποίος αποτελεί υλικό του Δημοσίου???

- Ποιοι φέρουν ευθύνες???

- Έχουν αποδοθεί ευθύνες στους έχοντες αυτές???

4 σχόλια:

  1. αυτος ο οποιος ειναι διοικητης ειναι εκτος απο γλοιωδης και ψευτης.Που ειναι οτι θα παραδωσει τα χειρουργεια στο τελος Γεναρη.ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΡΟΥΜΠΑΛΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙ.ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.