Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Συγκέντρωση αγροτών την Πέμπτη στη Χώρα

Σε συγκέντρωση στη Χώρα, την Πέμπτη στις 8 το βράδυ καλεί τους εκπροσώπους των Αγροτικών Συλλόγων η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μεσσηνίας.

Στη συγκέντρωση θα αποφασιστεί αν οι αγρότες της Μεσσηνίας θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που έχουν ξεκινήσει οι συνάδελφοί τους σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.



5 σχόλια:

  1. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ???ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ???ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ...ΑΥΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΘΖΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ.ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙΤΑΙ 2 ΚΑΙ 3 ΕΡΓΑΤΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αργοτες τεμπελιδες..καλα σας κανουν και το λαδι το εχουν 1.90

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ.ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΥΜΟΣΙΟΥ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.