Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Εκπνέει ο χρόνος ανοχής του λαού στην κυβέρνηση, δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του οργάνου των τομεαρχών της ΝΔ στη Ρηγίλλης υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έθεσε το πλαίσιο των καθηκόντων, αλλά και της λειτουργίας και αποστολής των τομεαρχών του κόμματος.

Αμέσως μετά το τέλος της σύσκεψης ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι το κεντρικό μήνυμα που έδωσε στην ομιλία του ο πρόεδρος του κόμματος είναι ότι με τη συμπλήρωση 100 ημερών από το σχηματισμό της κυβέρνησης Παπανδρέου εκπνέει πλέον ο χρόνος ανοχής και υπομονής του ελληνικού λαού απέναντι στη συγκεκριμένη κυβέρνηση.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι «η ΝΔ θα εξακολουθήσει ......

να κάνει υπεύθυνη και συγκροτημένη αντιπολίτευση» ενώ σε ερώτηση αν βλέπει εξελίξεις το Μάρτιο, είπε ότι δεν έγινε καμία τέτοια αναφορά. Σε άλλη ερώτηση αν βλέπει νωρίτερα εκλογές, απάντησε αρνητικά.

«Απλώς ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε ότι διανύουμε χρονικό διάστημα πολύ σημαντικών εξελίξεων σε όλους τους τομείς - πολιτική, θεσμοί, οικονομία, κοινωνία, εθνικά θέματα - και κατά τούτο ζήτησε επαγρύπνηση από τους υπευθύνους στους τομείς πολιτικής της ΝΔ για ευνόητους λόγους», πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ συμπλήρωσε ότι ο κ. Σαμαράς στο πλαίσιο των καθηκόντων της λειτουργίας και αποστολής των τομεαρχών έκανε πλήρη περιγραφή του πολιτικού και επικοινωνιακού περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο ξεκίνησε ο καινούργιος χρόνος, αναφερόμενος στα κυρίαρχα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας τα οποία απασχολούν και τη ΝΔ και τα άλλα κόμματα.

Ανέφερε ακόμα ότι για θέματα όπως «η οικονομία, η φοροεπιδρομή που ετοιμάζει η κυβέρνηση, το ασφαλιστικό, η διοικητική αναδιάρθρωση της χώρας, το εκλογικό σύστημα, η διαφάνεια, ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες και περιέγραψε το πλαίσιο της πολιτικής μέσα στο οποίο θα κινηθούν οι τομεάρχες».

Πηγή: in.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Κε Σαμαρά, ο Λαός σας σιχάθηκε με την φορομπηχτική πολιτική την οποία ακολούθησε εδώ και 5 χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ με τα γνωστά αποτελέσματα στα οικονομικά της χώρας. Διαλύσατε την Ελληνική Οικονομία, διαλύσατε το κράτος, κατακάψατε την Ελλάδα, διαλύσατε την υγεία, διαλύσατε τα πάντα, είχατε κάθε μήνα και ένα μεγάλο σκάνδαλο ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ??????
Στην ΝΔ Αντώνη ο χρόνος ανοχής τελείωσε. Και αν έχεις αδύναμη μνήμη να σου θυμίσω την διαφορά που χάσατε.

10,45 μονάδες.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!
    ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ,ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ, ΥΓΕΙΑ , ΠΑΙΔΙΑ,..ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.