Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Ο Νομάρης Μεσσηνίας για την υποδοχή του οικουμενικού Πατριάρχη.

Στην υποδοχή του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κκ Βαρθολομαίου Α΄ στην Καλαμάτα αναφέρθηκε με δηλώσεις του σήμερα ο Νομάρχης Μεσσηνίας Κος Δημήτρης Δράκος.

Ο κος Δράκος είπε ότι η Καλαμάτα και η Μεσσηνία υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά και αγάπη, αλλά και με αισθήματα πνευματικής και εθνικής ανάτασης, τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Νέας Ρώμης, κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ.

Την Κυριακή 31-01-2010 το απόγευμα έρχεται στην Καλαμάτα και ακολουθείται συγκεκριμένο πρωτόκολλο υποδοχής και από τον Μητροπολίτη μας τον κ. Χρυσόστομο και από τον Δήμο Καλαμάτας αλλά και από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.
Το Νομαρχιακό Συμβούλιο, σε πανηγυρική συνεδρίαση που θα .......

γίνει στις 20.30 της Κυριακής (31/01) στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ», θα χαιρετίσει την παρουσία του εδώ, θα προλογίσει και θα προσφωνήσει τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη και θα υπάρξει εκ μέρους του αντιφώνηση. Σε αυτήν την πανηγυρική συνεδρία καλούμε τον Καλαματιανό αλλά και όλο το Μεσσηνιακό λαό να συμμετέχει.

Καταλήγοντας τις δηλώσεις του Ο κος Δράκος είπε ότι η συνεδρίαση θα είναι ανοικτή για όλο τον κόσμο και επιβάλλεται ο λαός μας να εκφράσει την αγάπη του στο πρόσωπο του Οικουμενικού μας Πατριάρχη και να πάρει την ευλογία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.