Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Απολογισμό των 100 ημερών της κυβέρνησης κάνει την Τετάρτη ο Γιώργος Παπανδρέου

Σε απολογισμό πεπραγμένων, αλλά και όσων αλλαγών έχουν δρομολογηθεί στο συμβολικό διάστημα των 100 πρώτων ημερών της κυβέρνησής του, θα προχωρήσει την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στα κεφάλαια που θα αναφερθεί ο πρωθυπουργός περιλαμβάνονται τα νομοσχέδια για τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, η ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών επιχειρήσεων και οι αλλαγές στον «Τειρεσία», αλλά και για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τον προϋπολογισμό, αλλά και το σχέδιο «Καλλικράτη».

Μία πρώτη γεύση του απολογισμού αυτού ...........

έδωσε την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, λέγοντας ότι «το συμβατικό και συμβολικό διάστημα των 100 ημερών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, συμπληρώνεται με θετικό πρόσημο».

«Το έργο που έχει παράξει αυτή η κυβέρνηση είναι περισσότερο και ποιοτικότερο από όσο θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί, δεδομένης της κατάστασης που παραλάβαμε από τη ΝΔ, στην οικονομία και το κράτος», πρόσθεσε ο κ. Πεταλωτής.

Απέρριψε δε ότι υπάρχει στην κυβέρνηση εικόνα «σύγχυσης», λέγοντας ότι «το ότι κυκλοφορούν σενάρια, εκδοχές ή πιθανές προτάσεις και λύσεις που προέρχονται πολλές φορές από τη διαβούλευση που γίνεται, αυτό δεν σημαίνει ότι αποτελούν και τελικά μέτρα και αποφάσεις».

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.