Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Καβάλα - Ολυμπιακός: 0 - 0 Επεισόδια έκαναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Στους επτά βαθμούς αυξήθηκε η διαφορά του Ολυμπιακού από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, καθώς η πειραϊκή ομάδα έμεινε στο 0-0 με την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη», σε έναν κακό αγώνα, που σημαδεύθηκε από επεισόδια, για την 18η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.

Το α' ημίχρονο ήταν πολύ κακό, με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και μία μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, ακριβώς με τη συμπλήρωση του 45λεπτου.
Ο Ντάρμπισαϊρ έφυγε μπροστά, πέρασε και .......

τον Κάλατς και πλάσαρε, για να προλάβει όμως ο Ντουγκλάο που έτρεχε παράλληλα και να διώξει την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Ο Αγγλος επιθετικός ήταν πρωταγωνιστής σε ακόμη μια φάση, στο 14', όταν σε σέντρα του Λεονάρντο πρόλαβε την άστοχη έξοδο του Κάλατς και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Οτιδήποτε άλλο στο α' ημίχρονο δεν ήταν άξιο αναφοράς.

Δυστυχώς στην ανάπαυλα τα επεισόδια έκαναν πάλι την εμφάνισή τους. Οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που επέφερε την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας.

Στους ίδιους ρυθμούς κινήθηκε και το β' ημίχρονο, με τα λεπτά να περνούν χωρίς να σημειώνεται κάποια φάση μπροστά στις δύο εστίες. Ακόμη κι όταν κάποιος παίκτης βρέθηκε σε θέση βολής, όπως ο Ορούμα για την Καβάλα ή ο Οσκαρ για τον Ολυμπιακό, η επιλογή τους ήταν τέτοια που κάθε άλλο παρά ανησύχησαν οι δύο τερματοφύλακες. Ο Ζίκο πέρασε στο παιχνίδι Ντιόγκο και Λούα Λούα, με τον δεύτερο να δείχνει διάθεση για να κάνει αισθητή την παρουσία του, όμως κάποια σουτ που επιχείρησε ή ήταν άστοχα ή εξουδετερώθηκαν εύκολα από τον Κάλατς, ο οποίος στο 87' απέκρουσε με υπερένταση και το δυνατό σουτ του Στολτίδη.

Μοιραία ο χρόνος κύλησε, το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος, τουλάχιστον όμως ο ΑΟΚ μπορεί να καυχιέται ότι φέτος δεν έχει ηττηθεί ακόμη από τις ομάδες του τέως ΠΟΚ.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.