Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ. Σε 73 από τα 1540 εκλογικά τμήματα

Οπως μεταδόθηκε πρίν λίγα λεπτά απο τον ΑΝΤ1, σε 73 απο τα 1540 εκλογικά τμήματα τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα έχουν ως εξής: .........

Ντόρα Μπακογιάννη: 6.246 [ 35,8% ]
Αντώνης Σαμαράς: 8. 592 [ 49,2% ]
Παναγιώτης Ψωμιάδης: 2.436 [ 13,9% ]
Ακυρα / Λευκά: 1,1 %

ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ!

Έτσι εξηγείται η μεγάλη διαφορά στο αποτέλεσμα που προκύπτει από την εσωκομματική διαδικασία.

Οι μισοί από αυτούς που ψήφισαν μέχρι τώρα, δεν ήταν μέλη της Νέας Δημοκρατίας! Εάν η Ντόρα είχε μπλοκάρει την συμμετοχή αυτών θα το πάλευε. Τώρα όμως θα συντριβεί.

Είπε σε όλα ναι και της κόστισε αυτό. Κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Μέχρι πριν... από μια ώρα είχαν ψηφίσει περίπου 300.000 ψηφοφόροι.
Από αυτούς οι περίπου 35.000 ψήφισαν κατά τη διάρκεια που ......

η ψηφοφορία γινόταν offline όταν είχε πέσει το σύστημα. Ενδιαφέροντα στατιστικά.

Πηγή: Fimotro

ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ - ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ...

Ένσταση θα καταθέσει η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η ένσταση θα αφορά τη διαδικασία και θα ανακοινωθεί σε λίγο από τον εκπρόσωπό της Γιάννη Οικονόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Ντόρα έχει τα ίδια αποτελέσματα με εμάς. Ξέρει ότι χάνει με πολύ μεγάλη διαφορά.

Το κλίμα στο γραφείο της είναι πολύ βαρύ. Ρίχνουν ευθύνες και σε εμάς. Τι φταίμε εμείς; Υπήρχε απαγόρευση... δημοσιοποίησης των εκτιμήσεων και δεν το ξέρουμε;
Εμείς τη δουλειά μας κάνουμε. Η δουλειά μας είναι να ενημερώνουμε τον κόσμο. Μας κατηγορούν ότι διαμορφώσαμε εμείς το κλίμα. Θα μας τρελάνετε ρε παιδιά; Όλοι αυτοί οι παππούδες με τις τραγιάσκες και η γιαγιάδες που ψήφιζαν δαγκωτό Σαμαρά, το.........

fimotro διάβαζαν; Η ένσταση θα εξεταστεί από την κεντρική εφορευτική επιτροπή και μόνο τότε θα επισημοποιηθούν τα αποτελέσματα...

Πηγή: Fimotro

Απίστευτο. 20 μονάδες μπροστά ο Σαμαράς

Φαίνεται απίστευτο αλλά θα μας θυμηθείτε σε λίγες ώρες. Πρώτοι σας δώσαμε από τις 9.00 το πρωί τα ποσοστά της μεγάλης συμμετοχής.
Πρώτοι σας δώσαμε τις τελικές εκτιμήσεις οι οποίες μας επιβεβαιώνουν απόλυτα. Αυτή την στιγμή έχουν ψηφίσει 300.000 άνθρωποι!
Ο Σαμαράς παίρνει 58% και η Ντόρα 38%!
Στο 4% ο Ψωμιάδης. Κρατήστε τα νούμερα και ......

θα μας θυμηθείτε το βράδυ. Eπιβεβαιώθηκε η ιστορική ρήση του Καραμανλή, ότι οι Μητσοτακικοί στη Ν.Δ. είναι το 40%. Δεν είναι παραπάνω...

Πηγή: Fimotro

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
Τον τίτλο δεν τον έχουμε βγάλει εμείς.
Αναδημοσίευση από το blog Fimotro είναι. Τόσο ο τίτλος όσο και το κείμενο.

Δεν αποδέχεται την ψηφοφορία με χειρόγραφες καταστάσεις ο Π. Ψωμιάδης

Δεν αποδέχεται τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με χειρόγραφες καταστάσεις, λόγω της πτώσης του επιγραμμικού (on line) συστήματος, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Ψωμιάδης, όπως αναφέρει σε επιστολή που έστειλε προς τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής Δημήτρη Σιούφα.

Ο κ. Ψωμιάδης αναφέρει ότι "μια τέτοια διαδικασία καταστρατηγεί τα συμφωνηθέντα και δεν εγγυάται τη .........

διαφάνεια και την αξιοπιστία της κορυφαίας εσωκομματικής διαδικασίας." Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ προσήλθε το πρωί να ψηφίσει αλλά είχε πέσει το επιγραμμικό σύστημα. Δεν δέχθηκε να ψηφίσει με καταστάσεις, αποχώρησε και είπε ότι θα ψηφίσει στις 5 η ώρα το απόγευμα.

Τι είχε συμβεί.

Αν και η διαδικασία είχε ξεκινήσει κανονικά και ομαλά ένα τεχνικό πρόβλημα λίγο μετά τις 10 το πρωί εκανε το σύστημα να καταρρεύσει και έτσι να δημιουργηθούν ουρές και εκνευρισμός σε αυτούς που προσέρχονταν να ψηφίσουν.
«Το τεχνικό πρόβλημα οφείλεται στο δίκτυο του ΟΤΕ», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και πρόσθεσε ότι μέχρι την επίλυση του προβλήματος, η κεντρική εφορευτική επτροπή, μετά από συνεννόηση με τους υποψηφίους ομόφωνα αποφάσισε ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί με καταγραφή offline των ονομάτων των ψηφοφόρων.

«Πέντε ώρες μετά την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας τα μηνύματα που λαμβάνουμε από ολη την Ελλάδα δείχνουν μεγάλη συμμετοχή των μελών, που ανταποκρίνονται με νηφαλιόητα και υπευθυνότητα σε αυτό το άνοιγμα της Ν.Δ. προς την κοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 29ης Νοεμβρίου 2009

ele29.jpg (705 KB) 8arr29.jpg (266 KB)