Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Δ' Εθνική 6ος Όμιλος: Τα αποτελέσματα της 2ης Αγωνιστικής







Συνέντευξη του Δημήτρη Κουσελά στο "ΘΑΡΡΟΣ" - «Το ΠΑΣΟΚ έχει σχέδιο ανάταξης της χώρας»

Στο διακύβευμα των προσεχών εκλογών αναφέρεται σε συνέντευξή του στο «Θάρρος» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας και εκ νέου υποψήφιος, Δημήτρη Κουσελάς, που είναι η επιλογή ανάμεσα σε δύο ριζικά διαφορετικές αντιλήψεις για το μέλλον της χώρας.
Κατά τον ίδιο, το ΠΑΣΟΚ προβάλλει σήμερα ως η μόνη πολιτική δύναμη με συνολικό σχέδιο ανάταξης της χώρας, με στόχο «να δώσουμε ανάσα, ώθηση και δυναμική στην αγορά, την οικονομία και την κοινωνία, για να βγάλουμε το ταχύτερο δυνατό τη χώρα από το τέλμα της ύφεσης και της ανυποληψίας».

Για τη Μεσσηνία ειδικότερα, αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως έχει όλες τις δυνατότητες να πρωτοστατήσει στη νέα «Πράσινη» ανάπτυξη, σε παραγωγή και υπηρεσίες, με ταυτότητα και ποιότητα.
Αναλυτικά η συνέντευξη με τον κ. Κουσελά έχει ως εξής:......

-Τι διακυβεύεται στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου;
Σ’ αυτές τις εκλογές οι συμπολίτες μας δεν επιλέγουν ανάμεσα σε δυο ηγέτες ή σε δύο κόμματα που διεκδικούν την εξουσία.
Καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο ριζικά διαφορετικές αντιλήψεις για το μέλλον της χώρας. Για την κοινωνία, τους θεσμούς, το ρόλο του Κράτους. Για τη διανομή του εισοδήματος, την οικονομία, την απασχόληση, το ρόλο της αγοράς και τη δημοσιονομική διαχείριση. Για την ανάπτυξη της χώρας και της περιφέρειας.
Με άλλα λόγια, ή βουλιάζουμε ακόμα βαθύτερα στην κρίση και τη γενικευμένη παρακμή, συνεχίζοντας στον αδιέξοδο δρόμο του κ. Καραμανλή και της κυβέρνησής του, ή βάζουμε τώρα πλάτη να βάλουμε τη χώρα σε πορεία δημιουργίας, με βάση το Σχέδιο εθνικής ανάτασης που προτείνει το ΠΑΣΟΚ, με σκληρή δουλειά και, προπαντός, με εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της χώρας και του λαού μας.

-Εκτιμάτε πως οι πολίτες θα δώσουν στο ΠΑΣΟΚ νίκη και αυτοδυναμία;
Έτσι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, έτσι φαίνεται και στον καθημερινό διάλογό μας με τους πολίτες. Το ΠΑΣΟΚ προβάλλει σήμερα ως η μόνη πολιτική δύναμη με συνολικό σχέδιο ανάταξης της χώρας. Ως η μόνη δύναμη που και θέλει και μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες διακυβέρνησης στην εξαιρετικά δύσκολη σημερινή συγκυρία, έτοιμη να εργαστεί σκληρά, να αναμετρηθεί στην πράξη με τα σοβαρά προβλήματα του τόπου, να συγκρουστεί με ισχυρά συμφέροντα και με κατεστημένες αντιλήψεις που μας καθηλώνουν.
Προτιμότερο είναι, όμως, οι εκτιμήσεις αυτές να εκφραστούν στην κάλπη. Μέχρι τότε δεν εφησυχάζουμε. Όσο αναδεικνύουμε το εφικτό των προτάσεων, τη διαφορετική ποιότητα και το ήθος του πολιτικού μας λόγου, καθώς και την αδήριτη ανάγκη ισχυρής και αυτοδύναμης κυβέρνησης, ικανής να αναμετρηθεί με τα κρίσιμα προβλήματα του τόπου, τόσο περισσότερο διασφαλίζουμε και διευρύνουμε την ήδη διαφαινόμενη νίκη με αυτοδυναμία.

-Τι να περιμένουν οι πολίτες της Μεσσηνίας από μια νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ;
Δεν υποσχόμαστε θαύματα, ούτε κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε. Στόχος μας είναι να δώσουμε ανάσα, ώθηση και δυναμική στην αγορά, την οικονομία και την κοινωνία, για να βγάλουμε το ταχύτερο δυνατό τη χώρα από το τέλμα της ύφεσης και της ανυποληψίας. Παράλληλα, βάζουμε τις βάσεις για το εναλλακτικό μοντέλο ανάπτυξης, που επειγόντως χρειάζεται και η Μεσσηνία.
Η Μεσσηνία έχει όλες τις δυνατότητες να πρωτοστατήσει στη νέα «Πράσινη» ανάπτυξη, σε παραγωγή και υπηρεσίες με ταυτότητα και ποιότητα. Επιταχύνουμε και εφαρμόζουμε νέες λογικές στην αξιοποίηση του ΕΣΠΑ, με επίκεντρο την προστασία του περιβάλλοντος και την ανασυγκρότηση πυρόπληκτων περιοχών, καθώς και επιμέρους πολιτικές:
-στήριξης της απασχόλησης και προώθησης μιας νέας επιχειρηματικότητας στις πόλεις μας και στην ύπαιθρο, με έμφαση στην ποιότητα και στη νεολαία.
-στήριξης του αγροτικού εισοδήματος με χάραξη εθνικής στρατηγικής για το ελαιόλαδο, μείωση του καλλιεργητικού κόστους, στήριξη των νέων αγροτών και μείωση της ψαλίδας τιμών παραγωγού-καταναλωτή.
-ενίσχυσης της κοινωνικής προστασίας και της ασφάλειας των πολιτών με κάλυψη των κενών σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στα Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και Αγροτικά Ιατρεία.
-ενίσχυση της ΕΛ.ΑΣ. και αναδιοργάνωση της Δημοτικής Αστυνομίας για συμπληρωματική κάλυψη.
-επιτάχυνσης στην ολοκλήρωση των εθνικών οδικών αξόνων, στήριξης και εκσυγχρονισμού του σιδηροδρόμου, βελτίωσης των κοινωνικών υποδομών.
Εξάλλου, η Μεσσηνία ωφελείται άμεσα από τα μέτρα του Προγράμματός μας των 100 πρώτων ημερών, όπως:
-Στήριξη και αναδιανομή του εισοδήματος, με αυξήσεις μισθών-συντάξεων πάνω από τον πληθωρισμό. Έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης. Αύξηση επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες. Νέο και δικαιότερο φορολογικό σύστημα που δε θα αυξήσει τα φορολογικά βάρη στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα. Ανάσα στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις. Μέτρα προστασίας των δανειοληπτών. Πάγωμα των τιμολογίων των ΔΕΚΟ για ένα χρόνο.
-Ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας, με αύξηση των δημοσίων επενδύσεων στο 4% του ΑΕΠ από τον πρώτο Προϋπολογισμό. Επιτάχυνση του ΕΣΠΑ. Ένεση ρευστότητας στην αγορά μέσω του ΤΕΜΠΜΕ. Στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με τη δημιουργία Ταμείου Αναχρηματοδότησης της Οικονομίας. Αλλαγή του ΤΕΙΡΕΣΙΑ. Βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, περιορισμός της γραφειοκρατίας.
-Προστασία και ενίσχυση της απασχόλησης, ιδιαίτερα των νέων, βελτίωση της στήριξης των ανέργων, πάταξη της ανομίας στην αγορά εργασίας.
-Μέτρα αποκατάστασης της διαφάνειας, της αξιοπιστίας και της χρηστής διαχείρισης στη δημόσια διοίκηση, στο πολιτικό σύστημα γενικότερα.

-Και τι να προσδοκούν από τον Δημήτρη Κουσελά;
Οι συμπολίτες μας ξέρουν πως είμαι σταθερά παρών στα μεγάλα και τα μικρά προσκλητήρια του τόπου μας από το 2004, που εκλέχθηκα πρώτη φορά βουλευτής. Πως έδωσα, δίνω και θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να πάμε τη Μεσσηνία μπροστά.
Το ξέρουν, γιατί αυτούς ενημερώνω όλα αυτά τα χρόνια, σ’ αυτούς λογοδοτώ για τη δουλειά μου μέσα και έξω από τη Βουλή. Το ξέρουν, γιατί μαζί μοιραστήκαμε τις αγωνίες μας, μαζί διαμορφώσαμε και διεκδικούμε συγκεκριμένες λύσεις. Λύσεις που επιτρέπουν στη Μεσσηνία να συμμετάσχει ισότιμα, αν όχι να πρωτοπορήσει, στη νέα δυναμική της ανάπτυξης που προωθεί το ΠΑΣΟΚ.
Από τις 5 του Οκτώβρη, με το ΠΑΣΟΚ - Λαού θέλοντος- ισχυρό στην κυβέρνηση και στη Βουλή, θα συνεχίσω ακόμα πιο εντατικά να εργάζομαι για τα προβλήματα της Μεσσηνίας. Για να πιάσουν πραγματικά τόπο οι προσπάθειες και οι διεκδικήσεις μας.
Γι’ αυτό, χρειάζομαι ξανά την ψήφο των συμπολιτών μας. Για να πορευτούμε μαζί σ’ αυτή τη μεγάλη κοινή μας προσπάθεια, για την ανάταξη της χώρας και για τη Μεσσηνία που μας αξίζει.

Πηγή: Θάρρος

Ομιλία του Δημήτρη Κουσελά στην Αθήνα.

Ο Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Δημήτρης Κουσελάς την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει στους Μεσσήνιους Ετεροδημότες στο Ξενοδοχείο NOVOTEL
Μιχαήλ Βόδα 4-6 , Πλατεία Βάθης, Αθήνα



ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι των χωριών του Δήμου Αρφαρών στην υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ναντια Ι. Γιαννακοπούλου κατά τη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε στην περιοχή το Σάββατο.
Το πρωί της ίδιας μέρας η κ. Γιαννακοπούλου περιόδευσε στην πόλη της Καλαμάτας ενώ την Κυριακή μίλησε στο Κοπανάκι, όπου και αναφέρθηκε στα θέματα της περιοχής και στα προβλήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους.

Το βράδυ της Κυριακής η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε στην Πύλο, σε μια ομιλία που περιέγραψε τις προτεραιότητες του Κινήματος αλλά και τις δυνατότητες του Δήμου, ενώ κάλεσε όλους τους πολίτες να δώσουν τη μάχη για να πάει μπροστά η Ελλάδα. «Σε μια εβδομάδα, θα κάνουμε το πρώτο βήμα για την αλλαγή πορείας της πατρίδας που τόσο την έχει ανάγκη. Την επόμενη Κυριακή, αποφασίζουμε για το μέλλον μας, επιλέγουμε να ακολουθήσουμε το δρόμο της ελπίδας και της προοπτικής ........

και όχι να συνεχίσουμε εκείνον της παρακμής και της μιζέριας που μας προσφέρει ο κ. Καραμανλής» ήταν τα λόγια της κ. Γιαννακοπούλου η οποία υπογράμμισε ότι τώρα είναι η ώρα να υπερβεί η Ελλάδα τα αδιέξοδά της. Κλείνοντας την ομιλία της κάλεσε τους φίλους και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να δώσουν τη μάχη με αισιοδοξία αλλά χωρίς εφησυχασμό.

Τη Δευτέρα 28/9 το βράδυ και ώρα 8, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιήσει ομιλία στην κεντρική πλατεία της πόλης των Φιλιατρών.

LIVE οι αγώνες της Δ' Εθνικής 6ου ομίλου σε συνεργασία με το ioniansports.gr

UPDATE

Aγαπητοί αναγνώστες, ξεκίνησαν στις 16:00 οι αγώνες της 2ης Αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Δ' Εθνικής.

Το Φιλιατρά News σε συνεργασία με το ionianSports.gr σας δίνει ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων του 6ου ομίλου.
Τα αποτελέσματα θα τα βρίσκετε στην μπλέ κυλιόμενη λωρίδα. Κάντε συχνά ανανέωση στην σελίδα για να βλέπετε τις αλλαγές.

Σας ευχαριστούμε.



Tρόφιμα με φυτικές στανόλες μειώνουν τον καρδιαγγειακό κίνδυνο 30%

Η κατανάλωση λειτουργικών τροφίμων, τα οποία είναι εμπλουτισμένα με φυτικές στανόλες ή στερόλες, μειώνει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο σε ποσοστό 30%. Πρόκειται για τρόφιμα που κυκλοφορούν στο εμπόριο κυρίως με μορφή μαργαρίνης και μειώνουν την κακή χοληστερόλη LDL-X σε ποσοστό 16%. Ωε εκ τούτου, ελαττώνουν και το κίνδυνο καρδιαγγειακών επεισοδίων.
Η κατανάλωση δύο γραμμαρίων φυτικών στανολών την ημέρα, δηλαδή η κατανάλωση 25 γραμμαρίων εμπλουτισμένης μαργαρίνης, αρκούν για να μειωθούν τα ποσοστά της χοληστερόλης και του καρδιαγγεικού κινδύνου, επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επίκουρος καθηγητής παθολογίας στο ΑΠΘ Βασίλειος 'Αθυρος, με αφορμή διάλεξή του με θέμα «Μεσογειακή διατροφή και...

φυσικές στανόλες στον ελληνικό πληθυσμό», που θα δώσει το πλαίσιο της 15ης Διημερίδας της Ελληνικής Εταιρίας Αθηρωσκλήρωσης, η οποία διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα πρόσφατης μελέτης, που έγινε σε ελληνικό πληθυσμό για τις μειώσεις της LDL-X, το ποσοστό ελάττωσης του καρδιαγγειακού κινδύνου με την κατανάλωση φυτικής στενόλης είναι αντίστοιχο με εκείνο που παρατηρείται σε άτομα, που ακολουθούν μεσογειακή διατροφή.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το ΑΠΘ σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Royal Free του Λονδίνου. Μελετήθηκαν 150 άτομα με ήπια υπερχοληστερολαιμία (ολική χοληστερόλη 200-250 mg/dl) για 4 μήνες. Από αυτά, τα 50 ακολούθησαν μεσογειακή διατροφή, κατανάλωναν 2 γραμμάρια φυτικής στανόλης ημερησίως, και τα άλλα 50, μαργαρίνη χωρίς στανόλη (εικονική θεραπεία). Αξιολογήθηκαν οι παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου για κάθε ασθενή από όλες τις ομάδες, κάθε μήνα, με τη χρήση αναγνωρισμένων προγραμμάτων για τον υπολογισμό του 10ετούς καρδιαγγειακού κινδύνου. Η εικονική θεραπεία δεν είχε καμία σημαντική επίδραση στους παράγοντες κινδύνου, η μεσογειακή διατροφή προκάλεσε βαθμιαία σημαντική μείωση του 10ετούς καρδιαγγειακού κινδύνου κατά 24%-32% και η φυτική στανόλη άμεση (εμφανή τον 1ο μήνα) ελάττωση του καρδιαγγειακού κινδύνου κατά 26%-30%, που οφειλόταν κυρίως στην ελάττωση της LDL-X κατά 16%.

«'Αρα, οι φυτικές στανόλες σχετίζονται με μια πρώιμη ελάττωση του 10ετους κινδύνου για καρδιαγγειακή νόσο, ανάλογη με αυτή της μεσογειακής διατροφής. Το όφελος αυτό είναι επιπρόσθετο από εκείνο, που προέρχεται από την σχετικά περιορισμένη χρήση της μεσογειακής διατροφής στον ελληνικό πληθυσμό, η οποία όμως είναι κατά πολύ υψηλότερη αυτής των βορείων ευρωπαϊκών χωρών και των ΗΠΑ.

Οι οδηγίες για την αντιμετώπιση της υψηλής χοληστερόλης συστήνουν χρήση φυτικών στανολών ή στερολών (2 g/ημέρα) ως διαιτητικού μέσου για την ελάττωση της LDL-X (κακή χοληστερόλη) κατά 10-15%. Αυτή η μείωση της LDL-X μπορεί να καταστήσει πιθανή την αποφυγή χρήσης στατινών σε ήπια υπερχοληστεριναιμικούς ή να μειώσει τη δόση των στατινών, εάν χρειάζονται. Οι φυτικές αυτές ουσίες, τα λειτουργικά τρόφιμα όπως ονομάζονται, αντικαθιστούν τη χοληστερόλη στο έντερο, αυτή δεν απορροφάται και ελαττώνουν έτσι τα επίπεδά της στο αίμα», τόνισε ο κ. 'Αθυρος.


Η μεσογειακή διατροφή, όπως είναι γνωστό, συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο για διαβήτη, καρδιαγγειακά νοσήματα, καρκίνο και ολική θνητότητα. Όταν συνδυάζεται με κανονική σωματική δραστηριότητα και διακοπή καπνίσματος, συνδέεται με μείωση κινδύνου, κατά 80% για έμφραγμα μυοκαρδίου, κατά 70% για αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και κατά 90 % για διαβήτη.

Επομένως, η μεσογειακή διατροφή είναι σημαντική ως προληπτική στρατηγική των καρδιαγγειακών νοσημάτων τόσο στο γενικό πληθυσμό, όσο και στους ασθενείς με εγκατεστημένη καρδιαγγειακή νόσο. Εντούτοις, αυτή δεν υιοθετείται από την πλειονότητα των ανθρώπων στις δυτικές χώρες, ενώ υπάρχει μείωση στη εφαρμογή της ακόμη και στις ευρωπαϊκές μεσογειακές χώρες (π.χ. Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία), λόγω πρακτικών κοινωνικών και οικονομικών λόγων. Σε μια πρόσφατη μελέτη σε μεσογειακό πληθυσμό οι μειώσεις της LDL-X συνδέθηκαν εν μέρει με τις στερόλες, που περιέχονται στα συστατικά της μεσογειακής διατροφής (κυρίως από ελαιόλαδο ή καρύδια).
Πηγή: Express.gr



Υιοθετήθηκε το νέο κοινοτικό καθεστώς για τα φυτοφάρμακα

Υιοθετήθηκε και τυπικά ο κοινοτικός κανονισμός για το νέο καθεστώς στον τομέα της φυτοπροστασίας, με το οποίο καθορίζονται οι καινούργιοι ευρωπαϊκοί κανόνες στην έγκριση και κυκλοφορία των φυτοφαρμάκων στην αγορά. Προς μείωση των δραστικών ουσιών.
Με το νέο κοινοτικό καθεστώς, που θα τεθεί σταδιακά σε εφαρμογή στη διάρκεια του επόμενου ενάμιση χρόνου, καθιερώνονται τα κριτήρια, με βάση τα οποία θα χορηγείται η άδεια κυκλοφορίας ενός φυτοφαρμάκου, ενώ παράλληλα μπαίνει σε εφαρμογή το μέτρο της αμοιβαίας αναγνώρισης.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίζεται σε τρεις ζώνες χωρών...

Υιοθετήθηκε και τυπικά ο κοινοτικός κανονισμός για το νέο καθεστώς στον τομέα της φυτοπροστασίας, με το οποίο καθορίζονται οι καινούργιοι ευρωπαϊκοί κανόνες στην έγκριση και κυκλοφορία των φυτοφαρμάκων στην αγορά. Προς μείωση των δραστικών ουσιών.



Με το νέο κοινοτικό καθεστώς, που θα τεθεί σταδιακά σε εφαρμογή στη διάρκεια του επόμενου ενάμιση χρόνου, καθιερώνονται τα κριτήρια, με βάση τα οποία θα χορηγείται η άδεια κυκλοφορίας ενός φυτοφαρμάκου, ενώ παράλληλα μπαίνει σε εφαρμογή το μέτρο της αμοιβαίας αναγνώρισης.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίζεται σε τρεις ζώνες χωρών και εάν ένα φυτοφάρμακο λάβει έγκριση από μια χώρα της ζώνης, τότε αυτόματα θεωρείται εγκεκριμένο σε όλα τα κράτη μέλη της ζώνης.

Παράλληλα, τίθενται συγκεκριμένα κριτήρια για την αξιολόγηση των δραστικών ουσιών, που περιέχονται στα φυτοφάρμακα, ενώ καθορίζονται και οι διαδικασίες για τον έλεγχο της παραγωγής, της μεταφοράς και αποθήκευσης των φυτοφαρμάκων στα κράτη μέλη της Κοινότητας.

Παράγοντες της εγχώριας αγοράς φυτοφαρμάκων έχουν διατυπώσει την άποψη ότι, με την εφαρμογή του νέου κοινοτικού καθεστώτος στη φυτοπροστασία, ο σημερινός αριθμός των φυτοφαρμάκων-δραστικών ουσιών που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά θα μειωθεί σταδιακά σχεδόν στο μισό.


Σημείωση:
ΠΗΓΗ : ΑΠΕ-ΜΠΕ




Μεσσηνιακές Εφημερίδες της 27ης Σεπτεμβρίου 2009

ele27.jpg (686 KB) 8arr27.jpg (239 KB)



11 χρόνια Google - Video

11α γενέθλια Google

Σήμερα για την Google είναι μέρα γιορτής.
Γιορτάζει τα 11α γενέθλια της.
11 χρόνια παρέχει απίστευτες υπηρεσίες σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Απο την πρώτη μέρα της δημιουργίας της η ανάπτυξη της ήταν ραγδαία. Σαν λαίλαπα θα λέγαμε εμείς σάρωσε ολο τον πλανήτη και σε πολυ μικρό χρονικό διάστημα χτύπησε την κορυφή στις μηχανές αναζήτησης. Και στην κορυφή παρέμεινε για χρόνια κάνοντας τις άλλες μηχανές αναζήτησης να "σκάνε" απο το κακό τους.

11 χρόνια Google και συνεχίζει.... Συνεχίζει..... και θα συνεχίζει για πολλά χρόνια στην κορυφή της προτίμησης των χρηστών.

Δείτε δυο πολύ σχετικά video από τα περσινά της γενέθλια.






11 χρόνια Google

11α γενέθλια Google

Η Google, η δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης και πλέον παροχέας υπηρεσιών στο internet, γιορτάζει σήμερα τα ενδέκατα της του γενέθλια.
11 χρόνια Google λοιπόν και η εταιρία πίσω από τη μηχανή αναζήτησης έχει γίνει πλέον η Microsoft του internet.

Χρόνια Πολλά Google.