Κυριακή, 24 Μαΐου 2009

Δ' Εθνική 6ος όμιλος. Αποτελέσματα 34ης Αγωνιστικής (Τελευταία)

Από την 11η Θέση και κάτω είναι οι ομάδες που υποβιβάζονται στο τοπικό τους πρωτάθλημα.Κλείδωσε η παραμονή για την Εράνη στην Δ' Εθνική

Κυριολεκτικά στο παρά 1 η Εράνη σώθηκε από τον υποβιβασμό και παρέμεινε στην Δ' Εθνική.
Τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα στην διάρκεια της χρονιάς την έφεραν πολλές φορές να "φλερτάρει" επικίνδυνα με την ζώνη του υποβιβασμού.
Για μία - ευτυχώς - φορά κολύμπησε μέσα στην ζώνη.

Βεβαίως η ομάδα πήρε χωρίς να κουραστεί τους 3 βαθμούς της νίκης αφού πήρε τον αγώνα στα χαρτιά με σκορ 3-0 μιας και η ομάδα του ΑΟ Κατασταρίου δεν κατάφερε να συγκροτήσει αποστολή και να έρθει στα Φιλιατρά για να αγωνιστεί στην τελευταία αγωνιστική.

Ετσι λοιπόν η Εράνη βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με τους διαιτητές του αγώνα βγήκαν για τελείως τυπικούς λόγους στον αγωνιστικό χώρο αλλά η αντίπαλη ομάδα απουσίαζε και έτσι αποσύρθηκαν από το τερέν και στο φύλλο αγώνα γράφτηκε η .......

μη προσέλευση του ΑΟ Κατασταρίου.

Η Εράνη τέλος από τους 45 βαθμούς που είχε ανέβηκε στους 48 και κλείδωσε οριστικά το θέμα της παραμονής της ομάδας στην Δ΄Εθνική.

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΡΑΝΗ - ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ

Ματαιώνται ο σημερινός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Εράνη και τον ΑΟ Κατασταρίου.
Αυτό έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα από ανθρώπους της Εράνης.

Όπως μας ενημέρωσαν η ομάδα του ΑΟ Κατασταρίου δεν κατέβηκε στα Φιλιατρά για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Ομάδα προκειμένου να μην ταλαιπωρήσει τους φιλάθλους τους καλεί να μην κατέβουν στο γήπεδο.


Μετα από αυτήν την λίγο πολύ αναμενόμενη εξέλιξη η Εράνη .......

κερδίζει το παιχνίδι με σκορ 3-0 (χωρίς αγώνα) και έτσι ανεβαίνει στους 48 βαθμούς στον πίνακα βαθμολογίας οπότε κλειδώνει και την παραμονή της στην Δ' Εθνική.