Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

B' Toπική 1ος όμιλος: Τα αποτελέσματα της 17ης Αγωνιστικής

Για ακόμα μια φορά η Νίκη Πλάτης απέδειξε ότι μπορεί να είναι μια ομάδα 5 αστέρων μιας και κατάφερε να επικρατήσει με 5 γκολ επί του πρωτοπόρου της Βαθμολογίας Αστέρα Βαλύρας, γκρεμίζοντας τον από την πρώτη θέση που κατείχε.

Μια παλικαρίσια Νίκη ποy την άξιζε πέρα για πέρα.




Δ' Εθνική 6ος όμιλος: Τα αποτελέσματα της 20ης Αγωνιστικής

Μετά τα σημερινά παιχνίδια στον 6ο όμιλο τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: .....




Μαύρα χάλια η Εράνη. 1 - 1 με τον Παπυργιακό.

Ισόπαλος 1 - 1 ήρθε ο αγώνας ανάμεσα στην Εράνη και τον Παπαυργιακό.
Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα αλλά εξελίχθηκε σε μεγάλο φιάσκο.
Χωρίς να πιάσει καθόλου απόδοση η Εράνη κατάφερε να μείνει μπροστά στο σκορ μέχρι το 81. Είχε σε ορισμένες φάσεις τα φόντα να πετύχει και δεύτερο και τρίτο γκολ αλλα δεν τα κατάφερε.
Ωστόσο η Εράνη θα μπορούσε να κρατήσει το τρίποντο αλλά το ξαφνικό δυνατό μπουρίνι που ξέσπασε από το 77 μέχρι και το 83, ήταν καθοριστικό για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 81 εκμεταλλευόμενοι τον όλο πανικό που δημιουργήθηκε μπροστά στην εστία του Αθανασόπουλου.

Ένα πολύ κακό παιχνίδι από πλευράς Εράνης η οποία έχει να πάρει τρίποντο τις τελευταίες 6 αγωνιστικές!!!!
Χαρακτηριστικός είναι ο εκνευρισμός τόσο .......

της Τεχνικής ηγεσίας όσο και της Διοίκησης.
Ο πρόεδρος της Εράνης είπε ότι δεν θα γίνουν δηλώσεις και φώναξε την ομάδα στα αποδυτήρια να κάνει μπάνιο και να περιμένουν ντυμένοι μέσα για να τους μιλήσει.
Αν μη τι άλλο αυτές οι κακές εμφανίσεις έχουν προβληματίσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά και την διοίκηση της και αναμένεται να ληφθούν δραστικά μέτρα.

Για αύριο το μεσημέρι στις 3 έχει προγραμματιστεί προπόνηση. Και φυσικά θα πέσουν και τα σχετικά γκάζια για την απαράδεκτη εμφάνιση της ομάδας.

ΣΧΟΛΙΟ:

Όπως θα διαβάσετε και παραπάνω η Νίκη Πλάτης κέρδισε τον πρωτοπόρο της Βαθμολογίας στον όμιλο της Αστέρα Βαλύρας με 5άρα.
ΜΗΠΩΣ θα έπρεπε η Εράνη να πάρει μαθήματα από την Νίκη Πλάτης για το πως πέφτουν οι πεντάρες???
Απ ότι φαίνεται η Νίκη το ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Βγαίνει απο το Νοσοκομείο ο Διαμαντής μαντζούνης

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» παίρνει ο 24χρονος αστυνομικός Διαμαντής Μαντζούνης όπου νοσηλευόταν από τις 5 Ιανουαρίου μετά από επίθεση που δέχτηκε από την τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας.
Θυμίζουμε είναι ο Αστυνομικός που γαζώθηκε από τις σφαίρες του Επαναστατικού αγώνα στις 5 Ιανουαρίου έξω από το υπουργείο πολιτισμού στα Εξάρχεια), τον τελευταίο καιρό.
Η υγεία του έχει αποκατασταθεί πλήρως και μπορεί να επιστρέψει στην δουλειά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχει η εφημερίδα .......

"Η Σφήνα" ο Διαμαντής θέλει να επιστρέψει στα ΜΑΤ όπου εργαζόταν.

Εμείς θα τον συμβουλεύαμε να παρατήσει τα ΜΑΤ και να έρθει εδώ στην περιοχή που μεγάλωσε κοντά σε ανθρώπους που τον αγαπάνε και να αφήσει την Ζούγκλα της Αθήνας.

Ο υπουργός δικαιοσύνης πάει να περάσει νόμο να είναι επώνυμα τα blog

Ο υπουργός δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας είναι ο άνθρωπος που θέλει να τρομοκρατήσει τα blog και να τα κάνει επώνυμα.
Η φαασιστική αντίληψη που έχουν στην κυβέρνηση είναι να φιμώσουν τα blog επειδή έχουν περάσει στην αντεπίθεση. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Παρόν" ο Νίκος Δένδιας θέλει να κάνει όλα τα blog επώνυμα κάτι που δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο. Όμως εδώ είναι ΕΛΛΑΝΤΑ δεν είναι παίξε γέλασε.
Οιμάγκες θα μείνουν και θα βάλουν όνομα. Και επειδή δεν έχετε καταλάβει τι.....

γίνεται να σας το εξηγήσουμε.
Τα blog γράφουν τα πράγματα με το όνομα τους όχι επειδή είναι ανώνυμα αλλά επειδή δεν είναι διαπλεκόμενα. Και σε τελική ανάλυση άντε να κάνει κάποιο blog λάθος και να καταδικαστεί για δυσφήμηση. Τι έγινε; Χέστηκε η φοράδα στα αλώνι.
Αλλά ότι είναι να γραφτεί θα γράφεται. Τέλος!

Πηγή: Troktiko

ΣΧΟΛΙΟ
Εγω θα του δηλώσω αν θέλει μέχρι και τι μάρκα προφυλακτικά φοράω όταν συνευρίσκομαι με μια γκόμενα.
Αντε και γι αυτόν θα του γνωστοποιώ και με τι γεύση είναι. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ.....

Διαδικτυακό ραδιόφωνο... στο αυτοκίνητο!

Διαδικτυακό ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο, για πρώτη φορά, υπόσχεται η συνεργασία μεταξύ των εταιριών Blaupunkt και miRoamer. Τα δείγματα της Blaupunkt, που απεικονίζονται εδώ, δείχνουν τη νέα τεχνολογία εν δράσει.

«Το προϊόν της miRoamer και της Blaupunkt είναι η πρώτη λύση για πλήρως ενσωματωμένο διαδικτυακό ραδιόφωνο», λέει ο ιδρυτής και διευθυντής της MiRoamer, Τζωρτζ Παρθίμος. «Με το πάτημα απλώς ενός κουμπιού, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε σταθμούς FM, μεσαίων, ή χιλιάδες σταθμούς διαδικτυακού ραδιοφώνου, με μουσική, ψυχαγωγία, νέα και ενημέρωση, από ολόκληρο τον κόσμο, όλα μέσω του στερεοφωνικού του αυτοκινήτου.»

Η MiRoamer προσπάθησε να αναπτύξει ένα σχετικό σύστημα πριν από ένα χρόνο, αλλά δεν κατάφερε να διαθέσει το απαραίτητο hardware στην αγορά.
Με τη συνεργασία της Blaupunkt, πλέον, φιλοδοξούν να φέρουν το ........

διαδικτυακό ραδιόφωνο αυτοκινήτου στην καρδιά της αγοράς.

«Το πρώτο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει, θα συνδέεται μέσω BlueTooth σε μια συσκευή με δυνατότητα παροχής ίντερνετ μέσω 3G, HSDPA ή HSPA», εξηγεί ο εκπρόσωπος της miRoamer, Ράιαν Γκρίβς. «Όταν η σύνδεση στο ίντερνετ γίνεται μέσω αυτής της εξωτερικής συσκευής (όπως πχ ένα iPhone), χρησιμοποιεί τον υπάρχοντα φορέα κινητής τηλεφωνίας του πελάτη, ενώ σύντομα θα βγουν στην αγορά διάφορα μοντέλα που θα διαθέτουν ενσωματωμένο μόντεμ.»

Έχοντας συνδέσει το ραδιόφωνό του μέσω ενός έξυπνου κινητού τηλεφώνου με απεριόριστη σύνδεση στο ίντερνετ, ο χρήστης του δέκτη αυτού μπορεί να περιηγηθεί άμεσα σε δεκάδες χιλιάδες ραδιοσταθμούς που παρέχονται ήδη (και σε συμβατικούς υπολογιστές) από το portal της miRoamer. Μέχρι στιγμής η διαθεσιμότητα και η τιμή των δεκτών αυτών δεν έχει διασαφηνιστεί, ωστόσο ο Γκριβς διαβεβαίωσε ότι θα είναι διαθέσιμα στον ενσωματωμένο εξοπλισμό των νέων αυτοκινήτων, παρότι ένας θερμός γκατζετάκιας θα βρει ούτως ή άλλως τρόπο να το εγκαταστήσει στο αυτοκίνητό του.

Ωστόσο, ο ισχυρισμός της miRoamer ότι πρόκειται για το πρώτο διαδικτυακό ραδιόφωνο αυτοκινήτου δεν είναι και τόσο αληθής. Οι χρήστες του mp3car.com επιμένουν ότι έχουν διαδικτυακό ραδιόφωνο στο αυτοκίνητό τους ήδη από το 2005 και μάλιστα χρησιμοποιώντας υπηρεσίες με καλύτερη ποιότητα ήχου και περισσότερα χαρακτηριστικά, όπως τα Imeem, Pandora, SeeqPod, Youtube, τα οποία μπορούν να συνδεθούν σε ασύρματες συσκευές όπως το iPhone της Apple και το Windows mobile. Άλλωστε πέρσι, ένα παρόμοιο προϊόν, παρουσιάστηκε στην έκθεση τεχνολογίας CES, από την Autonet, ενώ είναι εφικτό να γίνει λήψη ραδιοφώνου μέσω δορυφορικά συνδεδεμένων φορητών υπολογιστών. Η miRoamer ωστόσο επιμένει ότι είναι το πρώτο προϊόν που θα ικανοποιήσει αυτούς που θέλουν να μπουν στο αυτοκίνητό τους και να ακούσουν απευθείας ραδιόφωνο, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να μπλέκουν με καλώδια και επιπρόσθετες συσκευές.

Έτσι, αν είστε ανάμεσα σε αυτούς που ενθουσιάζονται με την ιδέα χρήσης των νέων τεχνολογιών, ακόμα και στο αυτοκίνητο και δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τους αγαπημένους σας ραδιοσταθμούς όσο ταξιδεύετε, ίσως είναι μια λύση που αξίζει να σκεφτείτε, αν φυσικά δεν σας προβληματίζει η χρέωση του 3G στο κινητό σας τηλέφωνο.