Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Νέος πρόεδρος της Super League ο Νίκος Πατέρας.

Ο Νικόλας Πατέρας είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας. Κατά την ψηφοφορία που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, στα γραφεία της διοργανώτριας Αρχής, το «αφεντικό» του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε την πλειοψηφία των ψήφων, παίρνοντας εννέα, έναντι έξι που πήρε ο άλλος υποψήφιος, Απόστολος Παπουτσάκης. Λευκό ψήφισαν Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης.

Ο Νικόλας Πατέρας είναι ο πέμπτος ........

πρόεδρος στην ιστορία της Σούπερ Λίγκας, μετά τους Πέτρο Κόκκαλη, Γιάννη Βαρδινογιάννη, Κώστα Πηλαδάκη και Νίκο Θανόπουλο.

Πατέρας: "Μου ζητήθηκε από συναδέλφους"

«Μου ζητήθηκε από συναδέλφους να αναλάβω. Το έκανα γιατί πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω. Κάναμε μια εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα του χώρου. Αυτά είναι πολλά και για αυτά θα ξεκινήσουμε άμεσα συναντήσεις και συζητήσεις με αρμόδιους φορείς», τόνισε ο Νικόλας Πατέρας.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του εκπροσώπου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη, να πάρει θέση στην ψηφοφορία.

«Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που έκανε ο κ. Κιρτζίκης της ΕΠΟ. Μας είπε ότι δεν είχε εξουσιοδότηση από την Ομοσπονδία και έκρινε μόνος του ποιον θα ψηφίσει. Από κει και πέρα, υπάρχουν εκκρεμότητες, όπως το θέμα της φορολόγησης, θέματα με τα τηλεοπτικά και ό,τι άλλο υπάρχει, όπως το 10% που παίρνει η αστυνομία. Θα αρχίσουν τα ραντεβού. Διχασμός υπάρχει στο Αφγανιστάν, εδώ δεν υπάρχει κανένας διχασμός», κατέληξε.

Παπουτσάκης: "Χρειάζεται ομοψυχία"

«Μεγάλη βραδιά για τη Σούπερ Λίγκα, καθώς εκλέχθηκε ο πέμπτος πρόεδρος της ιστορίας της. Εύχομαι να έχει επιτυχία ο νέος πρόεδρος και ακόμα μεγαλύτερη από τους προηγούμενους», τόνισε ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία της Λίγκας.
«Δεν με πειράζει που δεν εκλέχθηκα. Χρειάζεται ομοψυχία. Το αποτέλεσμα μπορεί να μην δείχνει ομοψυχία. Μετά κατάλαβα ότι υπάρχει. Εγώ δεν είμαι ούτε με τον Ολυμπιακό ούτε με τον Παναθηναϊκό», κατέληξε ο Απόστολος Παπουτσάκης.

Τι ψήφισαν…

Εννέα (9) ψήφους συγκέντρωσε ο Νικόλας Πατέρας, έναντι έξι (6) που πήρε ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία της Λίγκας, Απόστολος Παπουτσάκης, ενώ υπήρξαν και δύο «λευκές» ψήφοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, «λευκό» ψήφισαν ο Πανιώνιος και ο Αστέρας Τρίπολης, όπως είχε αποκαλύψει, νωρίτερα, ο πρόεδρος της ομάδας της Αρκαδίας, Γιώργος Μπορόβήλος, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6

Υπέρ της εκλογής του Απόστολου Παπουτσάκη ψήφισαν: Ολυμπιακός, Εργοτέλης, Skoda Ξάνθη, Λεβαδειακός, ΠΑΟΚ και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη Σούπερ Λίγκα.

Παρών και ο Κόκκαλης

Στις αρχαιρεσίες της Σούπερ Λίγκας για την ανάδειξη του νέου προέδρου έδωσε το «παρών» και ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποχώρησε από τα γραφεία της Λίγκας αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του αποτελέσματος, που έφερε τον Νικόλα Πατέρα στον προεδρικό θώκο τηςδιοργανώτριας Αρχής.

«Μια χαρά είναι το αποτέλεσμα», ήταν η απάντησή του σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων κατά την αποχώρησή του. Στην συνέχεια όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο πρόεδρος του «αιώνιου» αντιπάλου του Ολυμπιακού αναλαμβάνει την προεδρία, απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένας «αιώνιος»» και αποχώρησε δίχως να δεχθεί άλλη ερώτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.