Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Έρχεται ο Harry Potter 6 Ο ημίαιμος πρίγκηπας στον Πυρσό.

Έρχεται στην κινηματογραφική αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου "Ο Πυρσός" στα Φιλιατρά η 6η συνέχεια της ταινίας του Harry Potter με τον τίτλο: Harry Potter 6: O ημίαιμος πρίγκηπας.
Η ταινία εντάσσεται στην σειρά παιδικών ταινιών που ΕΚΤΑΚΤΩΣ προβάλλει η αίθουσα του πυρσού το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιανουαρίου 2010.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει κυκλοφορήσει οι προβολές της ταινίας θα είναι:
Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010 στις 6 το απόγευμα και
Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010 στις 11 το πρωΐ.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ ΜΟΝΟ.


Υπόθεση της ταινίας: ...............

Στην έκτη και προτελευταία περιπέτεια του Harry Potter ο έφηβος πλέον μάγος βρίσκεται σχεδόν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για την αναπόφευκτη τελική αναμέτρηση με τον Voldemort. Υπό την επίμονη καθοδήγηση του Dumbledore, ο Harry αναζητά τα αδύνατα σημεία του εχθρού του ταξιδεύοντας ακόμα και στο παρελθόν.
Με σύμμαχό του τον παλιό φίλο του Dumbledore και νέο καθηγητή στο Hogwarts, τον επιρρεπή στις δημόσιες σχέσεις Horace Slughorn, ο Harry θα ανακαλύψει σημαντικές πληροφορίες για το Σκοτεινό Αρχοντα.

Εν τω μεταξύ στο Hogwarts, ο Ron, η Hermione και οι υπόλοιποι συμμαθητές τους έρχονται αντιμέτωποι με μια διαφορετική επίθεση, καθώς οι ορμόνες τους χτυπούν κόκκινο και δεν τους αφήνουν να σκεφτούν τίποτα άλλο εκτός από τα πιθανά (και απίθανα) ζευγαρώματα τους. Το σκοτάδι, όμως, δεν θα αργήσει να τους τυλίξει, αφού βρίσκεται προ των πυλών η μεγαλύτερη τραγωδία που έχει γνωρίσει ποτέ η Σχολή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER της ταινίας.



Η συνέχεια στην κινηματογραφική αίθουσα του Πυρσού στα Φιλιατρά.
Σας περιμένουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.