Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Εκλογές στη Σούπερ Λίγκα

Έφτασε η ώρα, για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Σούπερ Λίγκας, καθώς στις 16:00, είναι προγραμματισμένο το διοικητικό συμβούλιο, της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, με βασικό θέμα την Εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου, καθώς και τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης γνωστοποίησε και επίσημα την υποψηφιότητα του, για να διαδεχτεί το Νίκο Θανόπουλο και πλέον μένει να φανεί αν θα έχει αντίπαλο τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα στη διαδικασία, κάτι που σημαίνει ότι οι εκλογές μπορεί να μετατραπούν σε ντέρμπι «αιωνίων», από τη στιγμή .....

που ο Ολυμπιακός υποστηρίζει τον πρώτο.

Όλα αυτά, την ώρα που η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, σε ανακοίνωση της τόνισε, ότι δεν θα πρέπει η ανάδειξη του νέου επικεφαλή της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, να αποτελέσει αντικείμενο διαμάχης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Μεταξύ άλλων συγκεκριμένα ανέφερε: «Θεωρούμε πως σκοπός μας θα πρέπει αν είναι η εκλογή ενός προέδρου που θα ασχοληθεί σοβαρά και με μόνο στόχο την ανύψωση του προϊόντος μας και όχι την προώθηση προσωπικών συμφερόντων ή συμφερόντων της ομάδας του , έναν πρόεδρο που θα διεκδικήσει από την πολιτεία τους πόρους που δικαιούμαστε και θα κερδίσει, ένα πρόεδρο που θα αυξήσει τα έσοδα όλων των ομάδων και όχι μόνο των μεγάλων, που θα βοηθήσει ούτως ώστε η έξοδος στην Ευρώπη να μην αποτελεί άπιαστο όνειρο για τους «μικρούς» που συχνά ζουν με το φόβο μην πέσουν κατηγορία εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν στην Α’ εθνική.

Διεκδικούμε και δικαιούμαστε ισότιμη συμπεριφορά, καλύτερα γήπεδα, και τα έσοδα που μας αναλογούν. Κύριοι, κατόπιν όλων των παραπάνω, σας καλούμε να ψηφίσετε για πρόεδρο του συνεταιρισμού μας τον άνθρωπο που θα θέσει ως προτεραιότητά του το καλό του ποδοσφαίρου και το καλό όλων των συλλόγων και δεν θα προτάσσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες ή αποκλειστικά τα συμφέροντα του ίδιου ή της ομάδας του και για να θυμίσουμε την ρήση του κ. Σκόρδα, «όλοι μαζί πρέπει να εκλέξουμε πρόεδρο, όχι για να τσακώνονται τα βουβάλια και να την πληρώνουν τα βατράχια, αλλά για να γίνουν πραγματικότητα οι σκοποί του συνεταιρισμού μας».

Πηγή: www.goal.com/gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.