Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Συνάντηση Δράκου με εκπροσώπους του σχολείου δεύτερης ευκαιρίας.

Τον Νομάρχη Μεσσηνίας κο Δημήτρη Δράκο επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί στο γραφείο του παρουσία και του προέδρου του ΟΠΑΝΑΜ Κου Παναγιώτη Τσιμόγιαννη εκπρόσωποι του σχολείου δεύτερης Ευκαιρίας Καλαμάτας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα και ο κος Νομάρχης αφού τους καλοσώρισε τους εξέφρασε τον θαυμασμό του για την εσωτερική φλόγα και την ψυχική δύναμη που επιδεικνύουν οι μαθητευόμενοι του σχολείου. Σημείωσε πως η ΝΑΜ δίνει μεγάλη σημασία στην εκπαίδευση των ενηλίκων, και στη Δια Βίου Μάθηση αλλά και κυρίως στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας. Μαθητευόμενοι του σχολείου αυτού είναι άνθρωποι, οι οποίοι, αν και στο παρελθόν αντιμετώπισαν αντίξοες συνθήκες στο να παρακολουθήσουν το προβλεπόμενο πρόγραμμα σπουδών στο σχολείο, άντεξαν, και δίνουν τώρα μια σπουδαία και ισχυρή ..........

κατάθεση θέλησης και δύναμης.

Ακόμα, δεσμεύθηκε για επόμενη συνάντηση, όπου και θα γίνει ενημέρωση για τα θέματα-προβλήματα που απασχολούν το σχολείο. Τόνισε επίσης, πως θα οριστεί επιτροπή, η οποία θα ασχολείται συστηματικά για την αντιμετώπιση των θεμάτων του σχολείου, αλλά και να αναδείξει νέους τρόπους για την περαιτέρω στήριξη και ενίσχυσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.