Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Επίσκεψη Νομάρχη στην Λαϊκή Αγορά Καλαμάτας

Την λαϊκή αγορά Καλαμάτας επισκέφθηκε σήμερα ο νομάρχης μεσσηνίας Κος Δημήτρης Δράκος Σήμερα, συνοδευόμενος από το Διευθυντή του Γραφείου Νομάρχη κ. Παναγιώτη Τσιμόγιαννη και την Πρόεδρο ΝΕΤΠ, κα Αντωνία Μπούζα.

Ο κ. Νομάρχης συνομίλησε με τους παραγωγούς αλλά και τους καταναλωτές και τους εξέφρασε θερμές ευχές.
Ευχήθηκε υγεία και δύναμη, σε όλους αυτούς που πασχίζουν να κρατήσουν την αγορά, αλλά και τα νοικοκυριά τους, στην οικονομικά κρίσιμα εποχή που διανύουμε.
Ακόμα, παρατήρησε πως οι τιμές των προϊόντων παραμένουν ...........

στα ίδια επίπεδα, σε σύγκριση με τις περσινές, και ότι υπάρχει επάρκεια αγαθών. Διαβεβαίωσε, τέλος, πως η ΝΑΜ, με τα αρμόδια κλιμάκια, ελέγχει και παρακολουθεί την αγορά καθώς αυτό το απαιτεί και το καταναλωτικό κοινό αλλά και οι Ελληνικοί νόμοι.

Ο Νομάρχης στη γιορτή του ειδικού σχολείου Καλαμάτας

Αμέσως μετά ο Νομάρχης Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Δράκος, συνοδευόμενος από το Διευθυντή του Γραφείου Νομάρχη κ. Παναγιώτη Τσιμόγιαννη, παραβρέθηκε στην εορταστική εκδήλωση του ειδικού σχολείου Καλαμάτας.
Ο κ. Νομάρχης, πριν από την έναρξη της μαθητικής εορταστικής εκδήλωσης, σημείωσε την σπουδαιότητα των όποιων ενεργειών, είτε από την ΝΑΜ είτε από άλλο φορέα – θεσμικό ή όχι- που αφορούν στην ενίσχυση και στήριξη των ΑμεΑ πολιτών, σχετικά με τη διαπαιδαγώγησή τους. Μια προσπάθεια, στην οποία αρωγός είναι και η ΝΑΜ με τη συστηματική ανάδειξη και ενασχόληση με τα θέματά είτε του ειδικού σχολείου είτε με το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με συγκίνηση και θαυμασμό την, πραγματικά αξιέπαινη, μαθητική εκδήλωση, και στη συνέχεια ο κ. Νομάρχης μοίρασε ευχές αλλά και δώρα, σε όλους τους μικρούς μαθητές του ειδικού σχολείου.

Το πρόγραμμα του Κου Δράκου για τις 24 και 25 Δεκεμβρίου

Για αύριο 24 Δεκεμβρίου ο Νομάρχης Μεσσηνίας Κος Δράκος έχει προγραμματίσει τις εξής συναντήσεις:
Στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Γηροκομείο Καλαμάτας και
στις 11:45 π.μ. θα υποδεχθεί, στο γραφείο του, αντιπροσωπεία του ΚΕΔΒ – 120 ΠΕΑ, όπου και θα ψάλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Ανήμερα των Χριστουγέννων 25 Δεκεμβρίου στις 8:00 π.μ., ο Κος Δράκος θα παρακολουθήσει τη δοξολογία της Θείας Λειτουργίας των Χριστουγέννων, στο Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.