Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Α, ρε Καραμανλή, το θηρίο που φοβόσουνα μια γατούλα ήτανε

Η συντριβή της κυρίας Μπακογιάννη.

Γέλια προκαλούν οι αναλύσεις των διαφόρων επικοινωνιολόγων, δημοσκόπων , πολιτικών αναλυτών για τα αίτια της λαϊκής αποδοκιμασίας της κυρίας Μπακογιάννη.

Είναι τόσο εύστοχες οι παρατηρήσεις τους όσο πετυχημένες ήταν και οι προβλέψεις τους για μάχη ψήφο-ψήφο την Κυριακή..

Από κοντά στην ακατάσχετη μπαρουφολογία και τα βαριά χαρτιά της ΝΔ Σπηλιωτόπουλος, Μειμαράκης κλπ μαζί με την δευτεράτζα ΓιακουμάτοΓιανοπουλαιο,Κασιμιταίους οι οποίοι αρνούνται να δουν την πραγματικότητα.

Προφανώς η βάση της ΝΔ που αγαπάει ανυστερόβουλα την παράταξη αντιλήφθηκε το μέγεθος της ανικανότητας των στελεχών...

της να κατανοήσουν τι πρέπει να πράξουν και πήρε την κατάσταση στα χέρια της με την μαζική συμμετοχή της την Κυριακή.

Έδωσε ηχηρό μάθημα στα καλόπαιδα που ενώ βγαίνουν στην Β΄ Αθηνών ο αέρας και τα φιλέτα από τα μπιστρό του Κολωνακίου τους είχαν θολώσει την κρίση.

Αν έτρωγαν κοψίδια στο Περιστέρι και έπιναν τσίπουρα στα καφενεία της Λάρισας θα είχαν διαπιστώσει τις ισοπεδωτικές διαστάσεις που θα λάβει η νίκη Σαμαρά.

Η ψηφοφορία την προηγούμενη Κυριακή εξελίχθηκε σε επανάσταση των απλών μελών που καταψήφισαν το πολιτικό μηδέν, και την οικογενειοκρατία που εκφράζει η Ντόρα.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια στο υπουργείο Εξωτερικών κανείς μας δεν θυμάται τις απόψεις που έχει εκφράσει για το μέλλον της χώρας, την προοπτική της, τις συμμαχίες που πρέπει να οικοδομήσουμε για να επιβιώσουμε τις δύσκολες μέρες που έρχονται..

Η πορεία της δεν συνδέθηκε με μαχητικότητα, διεκδικήσεις, συγκρούσεις, αντίθετα είχαμε άπειρες δημόσιες σχέσεις με ξένους παράγοντες, αλισβερίσι και συναλλαγή με το πολιτικοδημοσιογραφικοοικονομικό κατεστημένο.

Κάθε βράδυ οι ίδιοι κουραστικοί βερμπαλισμοί στα κανάλια, με τα Νίκο μου, Όλγα μου, Άννα μου, να δίνουν και να παίρνουν φουντώνοντας τον μέσο ψηφοφόρο.

Μέσα σε αυτή την έρημο θέσεων και κουραστικών επαναλήψεων της Ντόρας άρχισε ο Σαμαράς να λέει κάτι για ιδεολογία, να μην ντρεπόμαστε για ότι είμαστε, να κοιτάξουμε πρώτα το σπίτι μας που είναι ρημαδιό και έτσι έβαλε τον πρώτο δίσκο στο πικ απ για να ξεκινήσει το πάρτυ.

Με την πολιτική αλφαβήτα βγήκε ο Σαμαράς και με την εικόνα του νταή που τα έβαλε με τον Μητσοτάκη όταν διαφώνησε για το Σκοπιανό.

Και εκεί που στην Βόρειο Ελλάδα είχαν ξεχάσει τις παλιές ιστορίες (σε δέκα χρόνια ποιος θα θυμάται το Σκοπιανό) νάσου ο μαχαλόμαγκας ο Μειμαράκης να τον βρίζει για το 93 και να τον ηρωοποιεί.

Μπα σκέφτηκε ο ψηφοφόρος, ο αμίλητος υπουργός Άμυνας που δεν τον ακούσαμε το καλοκαίρι όταν οι Τούρκοι έκαναν κόσκινο τον ουρανό του Αιγαίου από τις παραβιάσεις, που την βρήκε τέτοια λεβεντιά.

«Δεν πειράζει παιδάκι μου θα περιμένω στην ουρά και ας έπεσε το σύστημα γιατί πρέπει να πάω σπίτι για να έρθει η γριά το απόγευμα να την μαυρίσει και αυτή» έλεγαν οι γέροι την Κυριακή το πρωί μετά την εκκλησία που πήγαν να ψηφίσουν.

Για όσους δεν κατάλαβαν και φαίνεται ότι είναι πάρα πολλοί εντός της ΝΔ τα Κυριακάτικα θα έχουν και συνέχεια γιατί όπως λέει και ο λαός τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Υ.Γ Α, βρε έρημε Καραμανλή κρίμα, το θηρίο που σκιαζόσουνα ένα ψοφίμι ήταν, και το καθαρίσαμε εμείς την Κυριακή ενώ έπρεπε να το είχες κάνει από το 2004 που σου δώσαμε την εντολή. Ακόμα και στην Λάρισα 60% πήρε ο Σαμαράς. Τελικά ο Κοκκινούλης είχε μεγαλύτερη δύναμη από τον Σουφλιά που είχες εικόνισμα.
http://www.antinews.gr/?p=26113




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.