Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Πριν τα Χριστούγεννα οι επιδοτήσεις

Πριν τα Χριστούγεννα θα λάβουν οι αγρότες τις κοινοτικές επιδοτήσεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του βουλευτή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κουσελά, μετά από συνάντηση που είχε με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερινά Μπατζελή, έλαβε τη διαβεβαίωση ότι η καταβολή των επιδοτήσεων στους δικαιούχους θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου.

Την είδηση επιβεβαιώνει και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία σε ...........

δήλωσή της σημειώνει ότι η ακριβής ημερομηνία καταβολής των επιδοτήσεων θα γίνει γνωστή μετά τις 9 Δεκεμβρίου, αφού ολοκληρωθούν οι κοινοτικοί έλεγχοι. Επικριτικές δηλώσεις για τις αρχικές, ανακοινώσεις της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, σύμφωνα με τις οποίες οι επιδοτήσεις θα πληρωθούν στους δικαιούχους όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ψηφιοποίησης των δικαιωμάτων, έκαναν ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο οποίος κατέθεσε ερώτηση για το θέμα των επιδοτήσεων στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, το στέλεχος του Συνασπισμού Θανάσης Πετράκος, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος Ντίνος Τσερώνης ζήτησε να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας.

Επιστολή στην κ.Μπατζελή, με την οποία ζητά συνάντηση για τα ζητήματα της ελαιοκομίας, των επιδοτήσεων και των τιμών στα αγροτικά μας προιόντα, απέστειλε τις προηγούμενες ημέρες και το Δ.Σ. της ΕΝΑΕ. Ψήφισμα με αίτημα την άμεση καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης σε όλους τους παραγωγούς, το αργότερο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, απέστειλαν στην ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, η ΕΑΣ Μεσσηνίας και αυτοδιοικητικοί φορείς του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.