Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

«Τώρα δεν πρέπει να επαναπαυθούμε» λεει ο Πατρίκ Ενγκεμά.

Η εξαιρετική παρουσία της Εράνης στα τελευταία παιχνίδια την έφεραν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Μια θέση που ουσιαστικά αποτελεί επιβράβευση για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα απ’ όλους διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, όμως θα πρέπει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μην μείνουν σε αυτό, όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας Πατρίκ Ενγκεμά με δηλώσεις του χθες στην “Ε”:
«Το πιο εύκολο πράγμα είναι να φτάσεις ψηλά στη βαθμολογία, αλλά το πιο δύσκολο είναι να κρατηθείς.
Τώρα χρειάζεται παραπάνω δουλειά και να μην επαναπαυθούμε επειδή ανεβήκαμε στη δεύτερη θέση».

Ο Καμερουνέζος τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο νικηφόρο αγώνα της ομάδας με την Αχαϊκή την ........

περασμένη Κυριακή για τον οποίο ανέφερε: «Ετσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι πήγαμε καλά. Ημασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε εμείς να έχουμε βάλει πρώτοι γκολ, αλλά στο τέλος καλά τα καταφέραμε. Οι αντίπαλοί μας, το μόνο που είχαν σε αυτό το παιχνίδι ήταν τα δύο γκολ, που προήλθαν από το τίποτα και θα μπορούσαμε να χάσουμε, παρότι στην υπόλοιπη διάρκεια του 90λεπτου δεν κινδυνεύσαμε».

Χθες το απόγευμα ξεκίνησε η προετοιμασία για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα αγωνιστούν οι Πολύνικος Παναγιωτίδης και Θανάσης Γεωργιόπουλος, οι οποίοι συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες, αλλά και ο τραυματίας Θεόδωρος Ασημακόπουλος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και μάλιστα οι γιατροί του συνέστησαν να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα των προπονήσεων σήμερα και αύριο η ομάδα θα προετοιμαστεί στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, όπου ο αγωνιστικός χώρος είναι από πλαστικό τάπητα.
Αυτό γιατί ο Ολυμπιακός χρησιμοποιεί ως έδρα του το αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, που διαθέτει πλαστικό τάπητα, με σκοπό να εξοικειωθούν οι ποδοσφαιριστές της Εράνης με τις γηπεδικές συνθήκες που θα συναντήσουν την Κυριακή στην Καλαμάτα.

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.