Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Ο Αγροτικός Σύλλογος για τις επιδοτήσεις

Ήρθαν οι γιορτές και ο μποναμάς μας (Επιδότηση) ήρθε κουτσουρεμένος κατα 60%. Κάτι που δεν τόλμησε να πράξει ούτε ο πατριάρχης της πολιτικής διαπλοκής και κοινωνικής αναλγησίας όταν ήταν πρωθυπουργός.
Το έκανε πράξη η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου με αιχμή του δόρατος την Κα Μπαντζελή.

Φήμες παρουσιάζουν την συγκεκριμένη κυρία ........

ως Βρυξελοαναθρεμένη και ελεγχόμενη από γραφειοκρατικές συνεταιριστικές οργανώσεις (ΠΑΣΕΓΕΣ).
Ας φροντίσει η ίδια με έργα να αποδείξει το αντίθετο.

Το μήνυμα που εμείς στέλνουμε είναι απλό και ξεκάθαρο, διαυγέστατο σαν την καρδιά μας και ταυτόσημο με την εργασία που κάνουμε.
Μια εργασία στρατηγικής σημασίας και ταυτόσημη με την Εθνική ανεξαρτησία της πατρίδας μας. Δεν θα το βαλουμε κάτω, δεν θα περάσουν οι αντιαγροτικές πολιτικές σας.

Με την ευκαιρία ένα χαρμόλυπο σχόλιο για την δήθεν ΕΑΣ Μεσσηνίας που έχει το θράσος και "συνεταιριστική αναλγησία" να παρακρατεί από τους συνταξιούχους του ΟΓΑ το 100% του ποσού ενεργοποίησης δικαιωμάτων που το καθόρισε χωρίς να ρωτήσει τον άμεσα ενδιαφερόμενο, τον παραγωγό.
Η συνεταιριστική λογική και ηθική επιβάλλει. Καταβάλλεται το 40% της επιδότησης, εισπράττουμε το 40% της ενεργοποίησης.
Αυτοί που επιβάλλουν και υπογράφουν αυτές τις αποφάσεις, στο άμεσο μελλον θα οδηγηθούν στην Ελληνική δικαιοσύνη και τότε δε θα είναι μόνο οι ενάγοντες αλλά εκατοντάδες χιλιάδες παραγωγών.

Επίσης τονίζουμε στους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού μας ότι με χαμόγελα, συναντησούλες με υπουργούς και κατευναστικές δηλωσούλες το πρόβλημα δεν λύνεται.
Η λύση είναι μία Η πολιτική εκείνη που θα μας δίνει το δικαίωμα να μείνουμε στα χωράφια μας, η πολιτική εκείνη που θα μας δίνει τη δυνατότητα να παράγουμε καθαρά και ποιοτικά προϊόντα ώστε να τρέφονται οι συμπατριώτες μας και εμείς να έχουμε ένα λογικό εισόδημα να ζήσουμε με αξιοπρέπεια τις οικογένειες μας.

Θεωρούμε τουλάχιστον άτυχο το γεγονός και κατα συνέπεια τις σκέψεις και απόψεις του Κου Βουδούρη πρωτόκαπνου βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Για το θέμα των επιδοτήσεων.

Κε Βουδούρη, εμείς από την ιατρική απέχουμε έτη φωτός. Το ίδιο νομίζουμε ότι ισχύει για εσάς για τα αγροτικά ζητήματα.
Επίσης θέλουμε να σας θυμίσουμε ότι ο Μπερνάρ Κουζνέρ πρόεδρος των γιατρών χωρίς σύνορα είναι υπουργός Υγείας στην Κυβέρνηση Σαρκοζί.

Παρόλα αυτά ευχόμαστε σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τις γιορτές, και καλούς, ταξικούς αγώνες για τους αγρότες.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Αρ. Καναβός

Ο Γραμματέας
Γιαννης Γριβωκοστόπουλος


4 σχόλια:

  1. ΑΝ Η ΕΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΣΗ!!ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΤΟΥΣ ΚΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΚΙΤΣΟΣ!!!ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΦΤΥΣΙΜΟ!!!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΙΤΙΜΟ,<>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω δεν εχει φιλότιμο ο ίδιος ο Κοομπόλης να παραιτηθεί.
    Κάνανε μια κίνηση να τον ανατρέψουν και πήγε στα δικαστήρια και έκλαιγε λέγοντας τι θα κανω αν δεν εχω ενα τίτλο στην ζωή μου. Αφήστε με στην θεση του προέδρου.

    ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O KOΖΟΜΠΟΛΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!!ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΚΛΕΝΕ.ΜΕ ΤΑ ΜΛΟΚΑ ΠΕΡΥΣΗ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΡΥΒΟΤΑΝ!!!ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ!!!ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΚΛΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΚΟΜΑΤΑΡΧΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥΤΖΟΥΛΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ.ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΜΟΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΟΙ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΨΕΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.