Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Αναφορά Κουσελά για την αποκατάσταση πυρόπληκτων περιοχών.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς, επανερχόμενος στο θέμα, κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή, προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ζητώντας τον χαρακτηρισμό του συνόλου των ορεινών τοπικών διαμερισμάτων και οικισμών του Δήμου Καλαμάτας Ν. Μεσσηνίας ως δυσπρόσιτων, για την αποκατάσταση πυρόπληκτων κατοικιών.

Με την Αναφορά ο κ. Κουσελάς ζητεί «να τροποποιηθούν οι Αποφάσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ που αναφέρονται στο συνημμένο και χαρακτήριζαν ως δυσπρόσιτες συγκεκριμένες περιοχές του Δήμου Καλαμάτας. Ειδικότερα, ζητείται να εκδοθεί μια νέα ενιαία απόφαση, η οποία να καλύπτει τα Τοπικά Διαμερίσματα ..........

Ελαιοχωρίου, Καρβελίου, Λαδά, Αρτεμισίας, Πηγών, Αλαγονίας και Νέδουσας, καθώς και τον οικισμό Μενινά του Δήμου Καλαμάτας .

Παρακαλώ να δείτε το ζήτημα με τη δέουσα μέριμνα και προσοχή και να επιδιώξετε την άμεση διευθέτησή του, διότι οι προαναφερθείσες Αποφάσεις του τ. ΥΠΕΧΩΔΕ προκάλεσαν σύγχυση και καταφανείς αδικίες, αφού στην πραγματικότητα το σύνολο των τοπικών διαμερισμάτων του ορεινού όγκου του Ταϋγέτου είναι απομακρυσμένα και δυσπρόσιτα, με συνέπεια να υπάρχει σοβαρά αυξημένο κόστος αποκατάστασης των πυρόπληκτων κατοικιών της περιοχής. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.