Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Ενισχύεται με εντατικολόγο το νοσοκομείο Καλαμάτας

Με εντατικολόγο ενισχύεται το νοσοκομείο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.
Εξέλιξη που σίγουρα μπορεί να αποφέρει μόνο θετικά για την λειτουργία της μονάδας Εντατικής θεραπείας.
Αυτό ανακοίνωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας κος Δημήτρης Κουσελάς ο οποίς τόνισε ότυι ο εντατικολόγος εχει έρεθει απο το νοσοκομείο της Τρίπολης.

Για το θέμα αυτό, ο κ. Κουσελάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: Με την από 26-11-2009 επιστολή μου στην Υπουργό Υγείας κ. Μαριλίζα ...........

Ξενογιαννακοπούλου, είχα ζητήσει την άμεση αντιμετώπιση των αναγκών της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Καλαμάτας, με κατεπειγουσες προσλήψεις εντατικολόγων, ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης και ομαλή λειτουργία της που κρίνεται επιτακτική, εξαιτίας και της πανδημίας της νέας γρίπης. Στην επιστολή μου είχα ζητήσει, μέχρι να γίνουν αυτές οι προσλήψεις, να ενισχυθεί η ΜΕΘ με προσωρινή μετακίνηση ιατρών εντατικολόγων από το Νοσοκομείο της Τρίπολης. ‘Οπως ενημερώθηκα από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Πολύζο, ενισχύεται για το τρέχον τρίμηνο η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Καλαμάτας από το ΠΕΣΥ Τρίπολης με έναν ιατρό εντατικολόγο, ενω θα υπάρξει μέριμνα για μονιμότερη ενίσχυσή της με νέες προσλήψεις. Ευχαριστώ θερμά την Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημά μου για την ενίσχυση της ΜΕΘ, σε μια δύσκολη και ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.