Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Γ. Καρατζαφέρης: «Δεν υπάρχει ΝΔ χωρίς τους ντορικούς»

Στην εκτίμηση ότι ο Αντώνης Σαμαράς «έχει καλύτερο στόμα και καλύτερο αφτί από τον Κώστα Καραμανλή», αλλά «δεν υπάρχει ΝΔ χωρίς τους...ντορικούς» προβαίνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής».

Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην «πολυκατοικία» της Ρηγίλλης.

Επαναλαμβάνει δε την πρόταση για για πρόωρες εκλογές το Μάρτιο με αφορμή την προεδρική εκλογή και δεν ..........

αποκλείει η ΝΔ να συμφωνήσει σε αυτό.

«Δεν συζητάμε ότι θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας (σσ. Κ. Παπούλια), απλώς πιστεύω ότι τη δυνατότητα που παρέχει το Σύνταγμα μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για να αλλάξουμε την κηδεμονία του ΠΑΣΟΚ το οποίο έχει δώσει δείγματα γραφής σε τέτοιο βαθμό, που το 50% σε δύο μήνες να λέει ότι το ΠΑΣΟΚ μάς κορόιδεψε», υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Σημείωνει μάλιστα ότι η δήλωση Σαμαρά περί στήριξης της υποψηφιότητας του Κάρολου Παπούλια μπορεί να αναγνωσθεί και διαφορετικά. «Πιστεύω ότι η ΝΔ βρίσκεται στο διάστημα του ξυπνήματος από έναν λήθαργο. Και ένας άνθρωπος, μόλις ξυπνάει, δεν είναι έτοιμος για να τρέξει εκατό μέτρα», αναφέρει.

Σε ό,τι αφορά τις εκτιμήσεις περί προσέλκυσης ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ από τον Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Καρατζαφέρης δηλώνει πως στέλεχος της ΝΔ από την περιφέρεια, ήρθε στο ΛΑΟΣ, ως απεσταλμένος μεγάλης ομάδας, ενώ ισχυρίζεται ότι η προσέγγιση του ΛΑΟΣ από στελέχη ΝΔ, όχι μόνο δεν έχει πάψει, αλλά είναι «πιο έντονη και πιο συμμετοχική».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

3 σχόλια:

  1. Ο άνθρωπος δεν είναι στα καλα του. Χάνει λάδια.
    Εδω η χώρα κινδυνεύει με χρεοκοπία και ο καρατζαφέρης ονειρεύεται εκλογές.
    Κε Μπαμπινιώτη στο λεξικό σας στο λήμμα "ψυχάκιας" βάλτε την φωτογραφία του. Είναι ο ορισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ή κατα το κοινως λεγομενο ...εκαψε φλαντζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.