Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Κλειστά, λόγω γρίπης, 22 σχολεία στη Μεσσηνία

Κλειστά, λόγω γρίπης, είναι 22 σχολεία στη Μεσσηνία.
Με απόφαση του νομάρχη κλείνουν από σήμερα το Εσπερινό Σχολείο Καλαμάτας, το Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Διαβολιτσίου το Δημοτικό Σχολείο Σουληναρίου και το 1ο και 24ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας.

Κλειστά από τις προηγούμενες ημέρες είναι το 4ο και το 6ο Γυμνάσιο και το 4ο Λύκειο Καλαμάτας το 1ο Νηπιαγωγείο, το 5ο Γυμνάσιο, το Ειδικό Σχολείο και το .........

Ειδικό Νηπιαγωγείο Καλαμάτας, το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας και τρία σχολεία στο συγκρότημα των Επαγγελματικών Λυκείων. Κλειστά παραμένουν το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο της Πύλου, το 2ο Δημοτικό Κυπαρισσίας και ο 3ος Παιδικός Σταθμός Μεσσήνης.

Δεν λειτουργούν επίσης πολλά τμήματα σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Καλαμάτα και σε άλλες πόλεις της Μεσσηνίας.

3 σχόλια:

  1. Σαν πολυ απότομα δεν αρχισαν να κλείνουν τα σχολεία???
    Απο την στιγμή που κυκλοφόρησε το εμβόλιο, και μετα τον εξευτελισμό της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας για έκκληση στους πολίτες να συμμετάσχουν στον εμβολιασμό και μετα απο περίεργους θανάτους απο γρίπη οι οποίοι έπασχαν και από άλλο νόσημα πιο σοβαρό σκέφτομαι τώρα εγω και λεω.

    Βρε μπας και όλο αυτό είναι ένα "παιχνίδι" (τη βαζω σε πολλά εισαγωγικά την λέξη παιχνίδι) για να εχει η Ιατρική κοινότητα για πρώτη φορά πειράματα απευθείας σε ανθρώπους???

    Εγω ΚΥΡΙΟΙ το εμβόλιο δεν το κανω που να δώ την Υπουργό Υγείας τούμπανο κάτω.
    Δεν ειναι δοκιμασμένο, δεν ξερουμε τις πραγματικές παρενεργειες του, ΔΕΝ ξερουμε τι μελλοντικά προβλήματα θα βγάλει τα οποία η Ιατρική κοινότητα δεν ξερει ακόμα...
    ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ που θα γίνω πειραματόζωο.

    Και πολυ περισσότερο όταν βλέπω μεγάλους γιατρούς να λενε όχι και κάποια γιατρουδάκια να λενε ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πες ταααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα λέω Τάκη. Τα λέω.
    Και το Ξαναλέω.

    ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΤΩ ΟΛΟΥΣ. ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.
    ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΡΕ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.