Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Μουντομπάσκετ 2010 : Δύσκολη η κλήρωση για την εθνική μας

Πριν από λίγο η ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Μουντομπάσκετ του 2010 που θα διεξαχθεί που διεξαχθεί στην Τουρκία.

Η κλήρωση δεν ήταν ευνοϊκή για την Εθνική, όμως η ομάδα αυτή έχει αποδείξει πως ανταπεξέρχεται στα δύσκολα. Η επίσημη αγαπημένη θα βρίσκεται στο τρίτο γκρουπ με τη διοργανώτρια Τουρκία, το Πουέρτο Ρίκο, τη Ρωσία, την Κίνα και την Ακτή Ελεφαντοστού.

Στη φάση των «16» διασταυρώνεται με το ........

τέταρτο γκρουπ όπου βρίσκονται Ισπανία, Γαλλία, Καναδάς, Λιθουανία, Νέα Ζηλανδία και Λίβανος. Η τελική φάση θα διεξαχθεί από τις 28 Αυγούστου ως τις 12 Σεπτεμβρίου του 2010.

Στην επόμενη φάση του Μουντομπάσκετ θα προκριθούν οι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου. Από εκεί κι έπειτα θα αρχίσουν οι νοκ άουτ αγώνες ως τον τελικό. Στη φάση των “16″ διασταυρώνονται ο Α’ με τον Β’ όμιλο και ο Γ’ με τον Δ’.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με κάποια καθυστέρηση, καθώς υπήρχαν ορισμένα προβλήματα με την τηλεοπτική μετάδοση λόγω βλάβης στον δορυφόρο. Αρχικά έγινε η παρουσίαση της μασκότ της διοργάνωσης, μιας γάτας Αγκύρας με το όνομα Άλι. Στη συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία της κλήρωσης.

Στην κλήρωση έδωσαν το παρών ο παλιός σταρ του ΝΒΑ Χακίμ Ολάζουον και οι Πάτρικ Φέμερλινγκ και Ντανιέλ Σαντιάγκο. Από την αρχή είχε οριστεί οι ΗΠΑ να δώσουν όλους τους αγώνες τους στην Κωνσταντινούπολη, επομένως ο Β’ όμιλος της διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί εκεί.

Αναλυτικά όλοι οι όμιλοι του Μουντομπάσκετ 2010 :

Α’ όμιλος

Αργεντινή

Σερβία

Αυστραλία

Γερμανία

Ανγκόλα

Ιορδανία

Β’ όμιλος

ΗΠΑ

Σλοβενία

Βραζιλία

Κροατία

Ιράν

Τυνησία

Γ’ όμιλος

ΕΛΛΑΔΑ

Τουρκία

Πουέρτο Ρίκο

Ρωσία

Κίνα

Ακτή Ελεφαντοστού

Δ’ όμιλος

Ισπανία

Γαλλία

Καναδάς

Λιθουανία

Νέα Ζηλανδία

Λίβανος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.