Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Ταυτοποίηση καρτοκινητών: Ξεκινά απο τις 8 Νοεμβρίου η διαδικασία στην Cosmote

Ξεκινά από τις 8 Νοεμβρίου η διαδικασία ταυτοποίησης των συνδρομητών καρτοκινητής τηλεφωνίας Cosmote όπως προβλέπεται από το νόμο (Ν.3783/2009).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, όλοι οι νέοι συνδρομητές καρτοκινητής COSMOΚΑΡΤΑ, WHAT’S UP, FROG και CIAO θα πρέπει να δηλώνουν τα στοιχεία ταυτότητας τους προκειμένου να ενεργοποιηθεί η σύνδεσή τους.

Σημειώνεται ακόμη ότι οι υφιστάμενοι συνδρομητές καρτοκινητής COSMOTE, που έχουν .........

ενεργοποιήσει τη σύνδεσή τους μέχρι και 07/11/2009, θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους μέχρι και τις 30 Ιουλίου 2010, προκειμένου να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το καρτοκινητό τους.

Όπως αναφέρεται, η δήλωση των στοιχείων πραγματοποιείται εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα και εντελώς δωρεάν στα καταστήματα COSMOTE, στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στα OTEshops και σε όλα τα σημεία του δικτύου αντιπροσώπων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Για την ταυτοποίηση του καρτοκινητού του, ο συνδρομητής πρέπει να έχει μαζί την ταυτότητα ή το διαβατήριό του, καθώς και την SIM κάρτα ή τον 20-ψήφιο αριθμό που αναγράφεται πάνω σε αυτήν.

Η διαδικασία ταυτοποίησης ολοκληρώνεται με την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης για την ακρίβεια των στοιχείων και είναι κοινή για υφιστάμενους και νέους συνδρομητές καρτοκινητής.

Εάν χρήστης της σύνδεσης καρτοκινητής είναι διαφορετικό πρόσωπο, ο συνδρομητής θα πρέπει να δηλώσει και τα στοιχεία ταυτότητας του χρήστη. Σε περίπτωση που κάποιος συνδρομητής έχει περισσότερες από μία συνδέσεις καρτοκινητής, μπορεί να τις δηλώσει όλες χωρίς κανέναν περιορισμό.

Παράλληλα, η Cosmote επισημαίνει πως:

• Η διαδικασία της ταυτοποίησης αφορά μόνο στην καρτοκινητή και οι υφιστάμενοι συνδρομητές των προγραμμάτων συμβολαίου της εταιρείας δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσουν νέα δήλωση των στοιχείων τους.

• Για άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών, η διαδικασία της ταυτοποίησης πρέπει να γίνει από ενήλικα.

• Η εγγραφή των συνδρομητών στους τηλεφωνικούς καταλόγους είναι προαιρετική. Αν οι συνδρομητές δεν επιθυμούν τα στοιχεία τους να καταχωρηθούν σε τηλεφωνικούς καταλόγους θα πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης.

• Σε περίπτωση που αλλάξει στοιχεία ο συνδρομητής ή ο χρήστης, ο συνδρομητής θα πρέπει να ενημερώνει άμεσα την εταιρεία. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση απώλειας ή κλοπής της SIM κάρτας, η οποία πρέπει να δηλώνεται προκειμένου να πραγματοποιηθεί άμεσα φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων.

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣ Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσσηνίας

    Αυτόν τον χουντικό νόμο του Δένδια που η ανικανότητα του χτύπησε κόκκινα πότε θα τον καταργήγσετε???
    Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της Δεξιάς Δένδιας ορμώμενος απο αισθήματα περασμένων εποχών αποφάσισε με άλλους ομοιδεάτες του να φακελώσουν όλο τον κόσμο.
    Αυτα που γίνονταν και στην χούντα Δηλαδή.

    Θα το επιτρέψει η σύγχρονη και προοδευτική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να παραμείνει ένας Χουντικής αντίληψης Νόμος της Δεξιάς??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.