Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Υπέρ του Αντώνη Σαμαρά τάχθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά τάχθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με δηλώσεις που έκανε την Τρίτη, έχοντας δίπλα του τον μεσσήνιο πολιτικό. Συμφωνώ με τον Αντώνη Σαμαρά ότι πρέπει να πείσουμε όσους έφυγαν να γυρίσουν πίσω, είπε ο κ. Αβραμόπουλος.

Η αμφίπλευρη διεύρυνση της ΝΔ αρχίζει από τώρα, με τη στήριξη της υποψηφιότητάς μου από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς χαιρετίζοντας τη δήλωση στήριξης.

Η εκλογή αρχηγού δεν έχει να κάνει με ........

προσωπικά συναισθήματα, ξεκίνησε τη δήλωσή του ο κ. Αβραμόπουλος, ενώ αίσθηση προκάλεσε η κοινή εμφάνιση των δύο πολιτικών. Ακολούθως πρόσθεσε ότι όσες φορές η ΝΔ ηττήθηκε, ήταν επειδή απομακρύνθηκε από τις αρχές της ή απογοήτευσε με συμπεριφορές αλλαζονικές.

«Πρέπει να αποδείξουμε στους ψηφοφόρους ότι αλλάζουμε» είπε ο κ. Αβραμόπουλος προσθέτοντας ότι οι ψηφοφόροι δεν είναι μετακινούμενη εκλογική μάζα που πρέπει να την περισυλλέξουμε. «Συμφωνώ με τον Αντώνη Σαμαρά ότι πρέπει να πείσουμε όσους έφυγαν να γυρίσουν πίσω» είπε.

Παίρνοντας το λόγο ο Αντώνης Σαμαράς χαιρέτισε τη στήριξη της υποψηφιότητάς του και πρόσθεσε πως στο συνέδριο αποδείχθηκε ότι η ενότητα του κόμματος δεν κινδυνεύει.

«Είχα υπόψη μου να αρχίσει η αμφίπλευρη διεύρυνση του κόμματος μετά την εκλογή προέδρου, αλλά η αμφίπλευρη διεύρυνση αρχίζει από τώρα» είπε ο κ. Σαμαράς.

Ερωτηθείς για τις δικές του προθέσεις, σε περίπτωση β' γύρου, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης άφησε να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να στηρίξει κάποιον από τους δύο άλλους υποψηφίους για την προεδρία της ΝΔ.

«Δεν δίνω δαχτυλίδια. Ο κόσμος δεν είναι πρόβατα» δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης.

Παράλληλα, επανέλαβε τον ανησυχία του για την επόμενη ημέρα στη ΝΔ, έτσι όπως διαμορφώνεται το κλίμα πόλωσης στην κούρσα για τη διαδοχή.

Πηγή: in.gr

5 σχόλια:

  1. Δεν μας προκαλεί έκπληξη η στήριξη του Σαμαρά απο τον Αβραμόπουλο.
    Κοινή πορεία εχουν, κοινές ενέργειες, απόλυα λογικό.

    Και οι δύο εφυγαν απο την Ν.Δ., και οι δύο έφτιαξαν δικό τους κόμμα, (Ο Σαμαράς την Πολιτική Άνοιξη και ο Αβραμόπουλος το Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών), γλύφουν εκεί που έφτυναν κάποτε...

    ΟΛΑ λογικά.

    Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΓΚΑΣΑΤΡΩΣΕ ο Αβραμόπουλος στο περίμενε για να ανακοινώσει αυτο που αρκετοί περίμεναν.

    Πάντως θα ήθελα να βγεί η Ντόρα στην Αρχηγία και να δω μετα κατα πόσο εννοούσαν την ενότητα και μετα την εκλογή του προέδρου.
    Πιστεύουμε ότι και οι δυο -αν οχι μόνο ο Σαμαράς- θα γίνουν μπουχοί απο την ΝΔ.

    Υποψιάζομαι ότι τα χοντρά γέλια, έρχονται μετά την εκλογή. Και ευχόμαστε αρχηγός να είναι η Ντόρα.

    Και κάτι ακόμα προς τον όποιο θιγόμενο απο την ευχή μας να κερδίσει η Ντόρα.
    Είναι η γνώμη μου. Υπάρχει ευτυχώς Δημοκρατία στην Ελλάδα και η Ελεύθερη διακίνηση των ιδεών.
    Και αν σας ξίνησε η απάντηση.... ΞΥΔΑΚΙ. Κάνει καλό στα νεύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!!!!ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΣΣΗΝΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!ΧΑΡΟΥΛΗ ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΤΗΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!!ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βεβαίως υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα και ο καθένας δικαιούται να έχει την δική του γνώμη.
    Γιαυτό προτείνω στους Νεοδημοκράτες να ψηφίσουν Αντώνη Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. XΑΡΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΥΓΕΙ.ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολοι μαζι με τον ΑΝΤΩΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.