Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Νομάρχες: Να μεταταχθούν στις νομαρχίες οι αγροφύλακες

Συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Ελληνικής Αγροφυλακής είχε σήμερα το πρωί το Προεδρείο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος στα γραφεία της Ένωσης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από σειρά επαφών που είχε η Ομοσπονδία Αγροφυλάκων με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρο Βούγια καθώς και με άλλα κυβερνητικά στελέχη, για τη διαδικασία κατάργησης της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ κ. Δημήτρης Δράκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Οι Ν.Α έχουν ήδη εκφράσει τη βούλησή τους να υποδεχθούν στις τάξεις τους, τους υπηρετούντες μέχρι σήμερα στην Ελληνική Αγροφυλακή.
Είναι σαφές ότι μπορούν να παίξουν σημαντικό ........

ρόλο στα ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος ως ελεγκτές περιβάλλοντος καθώς υπάρχουν μείζονα θέματα ανάπτυξης, περιβαλλοντικής προστασίας και υποστήριξης ευαίσθητων περιοχών. Έχουν να επιτελέσουν σοβαρό και σπουδαίο ρόλο σε αντικείμενο που προσιδιάζει με τη μέχρι τώρα εργασία τους. Δεν απομένει παρά να υπάρξει μια τριμερής συνεργασία, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Ελληνικής Αγροφυλακής, της ΕΝΑΕ και του Υπουργείου που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις, προκειμένου να λήξει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ζήτημα αυτό».

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ κ. Δημήτρης Δράκος, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Κώστας Ευμοιρίδης και ο Γ.Γ ο κ. Λουκάς Κατσαρός. Την Ομοσπονδία Αγροφυλάκων εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της κ. Κων/νος Βούλγαρης, ο Ταμίας κ. Βαγγέλης Καναβίτσας και τα μέλη κ.κ Γεώργιος Τριάντος, Κων/νος Τσιλιμπάρης και Πέτρος Πανταζής.

ΣΧΟΛΙΟ

Και γιατί παρακαλώ πολυ να μπούν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ Σε δημόσιες υπηρεσίες οι ρουσφετολογικές προσλήψεις που έγιναν επι υπουργίας του Βύρωνα Πολύδωρα???
Αυτοί οι άνθρωποι πέρασαν απο καμία διαδικασία αξιολόγησης?? Αξιοκρατίας???
ΓΙΑΤΙ να μπουν ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ στις Νομαρχίες???? Οι υπόλοιποι που θα μπουν στο Δημόσιο και θα περάσουν από ΑΣΕΠ είναι μαλάκες????
Δεν το κατάλαβα???
Εδω κυνήγησαν τα παιδιά που είναι θύματα του Stage και που πολλά απο αυτά δούλευαν 5 χρόνια και τους πέταξαν στον δρόμο.
ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ τους περνάνε στο Δημόσιο ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ???
ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ δεν φωνάζετε Κύριοι και κυρίες του ΠΑΣΟΚ??? ΠΟΥ είναι η αξιοκρατία???


2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΩΣΑΝ 14000 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ 1000 ΘΕΣΕΙΣ.ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 1993 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΤΟ 2007.ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εχει καμία σημασία κάποιος διαγωνισμός που έγινε ΔΗΘΕΝ για τα μάτια του κόσμου (γιατι τότε δεν υπήρχε ΑΣΕΠ.
    Και ποιός μου λεει ότι δεν υπήρξαν διαβλητότατες διαδικασίες???

    Οπως και να εχει, ειναι ρουσφετολογικές προσλήψεις του Πολύδωρα.
    Και αυτό δεν αλλάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.