Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Συνεδριάζει την Πέμπτη το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Η οικονομία, υπό το πρίσμα και των δηλώσεων Προβόπουλου, αναμένεται να συζητηθεί στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, το απόγευμα της Πέμπτης. Επί τάπητος αναμένεται να βρεθούν και θέματα καλύτερου συντονισμού μεταξύ κόμματος και κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει παρέμβαση του πρωθυπουργού ...........

Γ.Παπανδρέου αναφορικά με τις δηλώσεις του Γ.Προβόπουλου και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν.

Την Τετάρτη, ο διοικητής της ΤτΕ Γ.Προβόπουλος αφ'ενός δήλωσε ότι είχε ενημερώσει προεκλογικά τους Καραμανλή και Παπανδρέου για την πορεία του ελλείμματος, αφ' ετέρου εξέφρασε την ανησυχία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, λέγοντας ότι αν συνεχιστεί η κατάσταση θα υπάρξει πρόβλημα στον δανεισμό της χώρας και κατέστησε σαφές ότι οι αγορές θα αποκτήσουν εμπιστοσύνη μόνον αν η κυβέρνηση παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση.

Έντονη ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης, που διά στόματος του εκπροσώπου Γ.Πεταλωτή, κατήγγειλε προσπάθειες «συμψηφισμού ευθυνών». Ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου επιχείρησε να εξισορροπήσει την κατάσταση, λέγοντας ότι ο κ. Προβόπουλος κάνει καλά τη δουλειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.