Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Υπέρ της Ντόρας ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Σε κάθε βήμα που κάνουμε πρέπει να προτάσσουμε το παρόν και το μέλλον της παράταξης, δήλωσε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος ανακοινώνοντας την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

«Δυνατή Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη Νέα Δημοκρατία και αυτή που δεν συμπιέζεται από ετικέτες του παρελθόντος», τόνισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Σπηλιωτόπουλο, η υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη εγγυάται την ενότητα της παράταξης την επόμενη μέρα.

Μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι «η πολιτική δεν ασκείται με συμπάθειες και αντιπάθειες αλλά .......

με πολιτικούς όρους».

Σημείωσε ότι αποκλειστικός γνώμονάς του δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά η πολιτική, υπογραμμίζοντας πως η επιλογή του έχει καθαρά πολιτικό περιεχόμενο. «Την κρίσιμη στιγμή ξεπερνάς τα πρόσωπα και βλέπεις τις προτάσεις. Ποτέ δεν πολιτεύτηκα με βάση τις καρέκλες ή τα αξιώματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξήγησε μάλιστα πως πολλές από τις δικές του θέσεις έχουν συμπεριληφθεί στο μανιφέστο που κατέθεσε η κ. Μπακογιάννη την Παρασκευή.

Σε αυτό το πλαίσιο, τόνισε ότι η πολιτική πρόταση της κ. Μπακογιάννη, πληροί όλα τα παραπάνω. «Υπάρχει πλήρης συναντίληψη με την κ. Μπακογιάννη και γι’ αυτό θα δώσουμε τη μάχη μαζί», κατέληξε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

«Στις 29 Νοεμβρίου θα αποφασίσουμε αν η ΝΔ θα είναι κόμμα εξουσίας ή διαμαρτυρίας θα αποφασίσουμε αν θέλουμε τη ΝΔ του χθες ή του αύριο», δήλωσε παίρνοντας το λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη και σημείωσε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους Νεοδημοκράτες

Ευχαρίστησε τον κ. Σπηλιωτόπουλο για την υποστήριξή του και πρόσθεσε: «Έχει σημασία για μένα ότι η πολιτική μου πρόταση βρίσκει ανταπόκριση σε πολιτικούς της νέας γενιάς».

«Το οξυγόνο της μεγάλης ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς είναι η ανανέωση, νέοι θεσμοί, νέες ιδέες, νέα πρόσωπα», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Στόχος μας είναι μια συστηματική πολιτική δράση».

«Παρουσίασα ένα νέο ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο για μια δυνατή ΝΔ και Ελλάδα», είπε και πρόσθεσε ότι η ΝΔ βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι, «σε λίγες μέρες καλούμαστε να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις».

«Στις 29 Νοεμβρίου θα αποφασίσουμε αν η ΝΔ θα είναι κόμμα εξουσίας ή κόμμα διαμαρτυρίας. Θα αποφασίσουμε αν θέλουμε τη ΝΔ του χθες ή τη ΝΔ του αύριο», υπογράμμισε καταλήγοντας.

Δήλωση Αβραμόπουλου

«Κάθε στέλεχος της παράταξής μας έχει το δημοκρατικό δικαίωμα της επιλογής, και την επόμενη ημέρα, όλοι ενωμένοι και αλληλέγγυοι, μπροστά στους νέους, κοινούς μας αγώνες», σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Πηγή: Ναυτεμπορική

1 σχόλιο:

  1. ολοι οι αμφί...με το Μητσοτακέϊκό πάνε, πρώτος και καλύτερος ο Νικήτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.