Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Ξανά πρόβλημα στο γεφύρι του Λαγκούβαρδου

Για ακόμη μια φορά δημιουργήθηκαν προβλήματα στο γεφύρι του Λαγκούβαρδου, στο δρόμο Φιλιατρών - Μαράθου, το απόγευμα της Τρίτης. Από τις έντονες βροχοπτώσεις το γεφύρι πλημμύρισε και φράκαρε από τα φερτά υλικά και τα καλάμια. Ετσι το νερό περνούσε από πάνω του, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία για αρκετή ώρα. Μια τσάπα από το Δήμο Γαργαλιάνων επιστρατεύτηκε για να απομακρύνει τα φερτά υλικά, και κυρίως τα Καλάμια που βουλώνουν το γεφύρι.
Στο σημείο αυτό, όπως κατ’ επανάληψη έχει γραφτεί και ειπωθεί από πολλούς, θα πρέπει επιτέλους να γίνει μια ουσιαστική παρέμβαση και να φτιαχτεί ένα νέο γεφύρι. Αυτό θα μειώσει γενικά την επικινδυνότητα του δρόμου, που εκεί είναι κατηφορικός μεταξύ.......

δύο στροφών “S”. Ηδη έχουν προκληθεί πάμπολλα ατυχήματα εξαιτίας αυτού του γεγονότος ενώ η υπερχείλιση των νερών και η διακοπή της Κυκλοφορίας είναι επίσης ένα συνηθισμένο φαινόμενο:
Το μέγεθος του γεφυριού είναι τέτοιο, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει τον όγκο νερού που κατεβαίνει όταν βρέχει καταρρακτωδώς.Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πλέον ο δρόμος Φιλιατρών - Μαράθου έχει μεγάλη κυκλοφορία, αφού βρίσκεται στην καρδιά μιας αγροτικής αλλά και τουριστικής περιοχής. Μάλιστα όσο προχωρούν οι τουριστικές επενδύσεις στην περιοχή η κυκλοφορία θα αυξάνεται κι άλλο. Αρα, ένα τέτοιο σημείο θα αποτελεί μια μόνιμη καρμανιόλα” για τους διερχόμενους οδηγούς - πέρα από τα πλημμυρικά φαινόμενα που σημειώνονται κάθε τόσο.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ImageHost.org

6 σχόλια:

  1. Τι θα γίνει με αυτό το θέμα;;;
    Τέτοια αναισθησία είναι απίστευτη, ο Νομάρχης σε άλλο πλανήτη ζεί, σιγά το μεγάλο έργο.
    Αλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ.ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κος Νομάρχης τωρα τα εχει τακιμιάσει με τον Ραγκούση και κοιτάει τοις συνενώσεις.
    Που καιρός για έργα....
    Που καιρός τώρα να φτιάξει το γεφυράκι της αμαρτίας που εχει σκοτωθεί πολύς κόσμος.
    Σωπα μωρέ.
    Ο καποδίστριας προέχει.

    Ζεις στον δικό του κόσμο.... Τον κόσμο των συνενώσεων λες και πρόκειται για ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω γράψει στο παρελθόν και σε άλλο σχόλιο ότι η μόνη λύση είναι ένας δυναμίτης που θα τινάξει αυτό το σίχαμα, για να δούμε μετά, θα ξαναφτιάξουν το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριοι σας πολίτες έχουμε δύναμη !
    Προτείνω να κάνουμε συμβολική κατάληψη του δρόμου
    Στο συγκεκριμένο σημείο για μια ώρα …
    Να δεις για πότε ενδιαφέρονται όλοι …

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.