Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Δεν αποδέχεται την ψηφοφορία με χειρόγραφες καταστάσεις ο Π. Ψωμιάδης

Δεν αποδέχεται τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με χειρόγραφες καταστάσεις, λόγω της πτώσης του επιγραμμικού (on line) συστήματος, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Ψωμιάδης, όπως αναφέρει σε επιστολή που έστειλε προς τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής Δημήτρη Σιούφα.

Ο κ. Ψωμιάδης αναφέρει ότι "μια τέτοια διαδικασία καταστρατηγεί τα συμφωνηθέντα και δεν εγγυάται τη .........

διαφάνεια και την αξιοπιστία της κορυφαίας εσωκομματικής διαδικασίας." Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ προσήλθε το πρωί να ψηφίσει αλλά είχε πέσει το επιγραμμικό σύστημα. Δεν δέχθηκε να ψηφίσει με καταστάσεις, αποχώρησε και είπε ότι θα ψηφίσει στις 5 η ώρα το απόγευμα.

Τι είχε συμβεί.

Αν και η διαδικασία είχε ξεκινήσει κανονικά και ομαλά ένα τεχνικό πρόβλημα λίγο μετά τις 10 το πρωί εκανε το σύστημα να καταρρεύσει και έτσι να δημιουργηθούν ουρές και εκνευρισμός σε αυτούς που προσέρχονταν να ψηφίσουν.
«Το τεχνικό πρόβλημα οφείλεται στο δίκτυο του ΟΤΕ», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και πρόσθεσε ότι μέχρι την επίλυση του προβλήματος, η κεντρική εφορευτική επτροπή, μετά από συνεννόηση με τους υποψηφίους ομόφωνα αποφάσισε ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί με καταγραφή offline των ονομάτων των ψηφοφόρων.

«Πέντε ώρες μετά την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας τα μηνύματα που λαμβάνουμε από ολη την Ελλάδα δείχνουν μεγάλη συμμετοχή των μελών, που ανταποκρίνονται με νηφαλιόητα και υπευθυνότητα σε αυτό το άνοιγμα της Ν.Δ. προς την κοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.