Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Αυτόνομο δήμο θέλουμε τα Φιλιατρά.

Αυτόνομο Δήμο αποφάσισε το Δημοτικό συμβούλιο Φιλιατρών για την επερχόμενη Διοκητική μεταρρύθμιση. Στην συνεδρίαση που έγινε υπήρξαν πολλοί προβληματισμοί αλλα και μαι ακόμα πρόταση για ενιαίο δήμο Τριφυλίας με έδρα όμως τα Φιλιατρά.

Πάντως από ό,τι φάνηκε και από την διαδικασία των ψηφοφοριών στο τέλος της συνεδρίασης, το Δημοτικό Συμβούλιο προβληματίστηκε αρκετά πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα καθώς δεν φάνηκε να κυριαρχεί όπως παλιότερα η άποψη να παραμείνει ο δήμος όπως είναι σήμερα.

Αυτή την φορά όχι μόνο ακούστηκαν φωνές αλλά .........

κατατέθηκαν προτάσεις υπέρ της διεύρυνσης του δήμου, ενώ ένα άλλο σημείο που απασχόλησε έντονα το Σώμα ήταν το αν θα πρέπει να παρθεί μια απόφαση στην παρούσα φάση ή θα πρέπει πρώτα να δοθούν οι προτάσεις και τα δεδομένα του υπουργείου και πάνω σε αυτά να αποφασίσουν. Τελικά το συμβούλιο προκειμένου να έχει και ο δήμαρχος μια επίσημη απόφαση, στις όποιες συζητήσεις συμμετέχει, αποφάσισε: κατά πλειοψηφία ο δήμος να παραμείνει με την σημερινή του μορφή, μένοντας όμως ανοικτό το ενδεχόμενο επανεξέτασης της θέσης αυτής εφόσον παρουσιαστούν νέα δεδομένα.

Χαρακτηριστικά στην εισήγησή του ο δήμαρχος Αλκης Ξύγκας επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να δούμε όλοι το όφελος της πόλης σε βάθος χρόνου στο μέλλον και σε αυτό δεν χωρά πολιτική εκμετάλλευση και να μην φέρουμε τον κόσμο σε διχόνοια" ενώ αντιρρήσεις εξέφρασαν με προτάσεις οι κ. Σωτηρόπουλος και Σαπέρας απο τις παρατάξεις του Σώματος.

5 σχόλια:

  1. ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΖΑΒΟΛΙΕΣ , ΑΦΟΥ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ....ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο που κι ως που αδέλφια????
    Ρε άντε κάνε μπεεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΤΗ ΛΕΩ ,,,, ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαίνεται ότι δεν εκανες ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Τραβα κάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λάβαμε ένα σχόλιο με e-mail γι αυτό το θέμα και σας το παραθέτουμε:

    sygoura enas dievrimenos dimos tryfilias me protevousa ta filiatra einai gia to symferon olon ton tryfilion diaforetika na epiminoume se enishimeno kai aftonomo dimo filiatron

    efharisto
    Stamatis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.