Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Επίθεση της κυβέρνησης στη ΝΔ για «φαυλότητα» στο θέμα των stage

Έντονη κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και της ΝΔ για το θέμα των νέων εργαζομένων στα προγράμματα stage,

Ο κυβερνητικός εκπροσώπος Γ.Πεταλωτής εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ για «φαυλότητα» στο θέμα των stage, μιλώντας στην Κομοτηνή.

Η κατάργηση των προγραμμάτων stage ήταν μια προεκλογική δέσμευση, υπογράμμισε ενώ παράλληλα άσκησε δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως «η φαυλότητα της προηγούμενης κυβέρνησης δημιούργησε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα, ως κυβέρνηση, με γενναιότητα, όπως έχουμε υποχρέωση».

»Κάποιοι άνθρωποι, αντί να ζητούν συγγνώμη και αντί να κρυφτούν, βγαίνουν σήμερα και ......

μιλάνε ως υπερασπιστές αυτών των νέων
ανθρώπων, τους οποίους είχαν καταστήσει ομήρους των πελατειακών τους συμφερόντων» τόνισε.

Στο θέμα των stage αναφέρθηκε το Σάββατο και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος, μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Ο κ. Πάγκαλος επισήμανε ότι ενδεχομένως υπάρχουν και ποινικές ευθύνες πρώην υπουργών της ΝΔ και ότι θα χρειαστεί η παρέμβαση εισαγγελέα.

Μάλιστα, «φωτογράφισε» στέλεχος της ΝΔ, ο οποιος προεκλογικά, όπως είπε, είχε στο γραφείο του αιτήσεις για «τακτοποίηση» νέων ανθρώπων στα συγκεκριμένα προγράμματα.

Από την πλευρά της ΝΔ, ο εκπρόσωπος του κόμματος Γ.Κουμουτσάκος κατηγόρησε την κυβέρνηση για «ρεβανσισμό», ενώ ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Αντ.Σαμαράς έκανε λόγο για «εκδικητικότητα απέναντι σε χιλιάδες νέα παιδιά», ενώ δεσμεύτηκε να προσφέρει «την απαραίτητη νομική υποστήριξη».

Τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης κατηγορούν τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και τη ΝΔ για «εμπόριο ελπίδας».

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.