Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Η Μεσσηνία στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης

Συνεχίζει τις περιοδείες και τις ομιλίες σε όλο το νομό, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου. Την Τετάρτη το πρωί επισκέφθηκε την Κυπαρισσία και το Δήμο Αυλώνος, ενώ αργότερα την ίδια μέρα πραγματοποίησε ομιλίες στη Χώρα και το Βλαχόπουλο.

Παντού, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό, ενώ στις ομιλίες της ανέπτυξε τις προτεραιότητες που πρέπει να έχει ο νομός την επόμενη τετραετία. «Η Μεσσηνία μπορεί. Ο τόπος μας έχει τις δυνατότητες να μπει στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης» ήταν τα λόγια της κ. Γιαννακοπούλου, η οποία έκανε εκτενή αναφορά και στα αγροτικά ζητήματα: « Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός υγιούς, ανταγωνιστικού και βιώσιμου αγροτικού τομέα.

Αυτός είναι το όραμά μας. Έχουμε την τύχη και την ευλογία ο τόπος μας να παράγει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Στο χέρι μας είναι τα προϊόντα αυτά να τα προωθήσουμε στις ντόπιες και ξένες αγορές δίνοντας ώθηση στην αγροτική μας οικονομία».

Το πρωί της Πέμπτης η κ. Γιαννακοπούλου περιόδευσε σε .......

υπηρεσίες στην πόλη της Καλαμάτας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους και πολίτες. Πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκε το Νοσοκομείο, τη ΔΕΗ, τον ΟΑΕΕ και το Β΄ ΚΑΠΗ. Στα ΚΑΠΗ συζήτησε με τους ηλικιωμένους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ, όπως και επί Ανδρέα Παπανδρέου, θα βάλει και πάλι στην πρώτη γραμμή θέματα όπως είναι η υγεία, η πρόνοια και οι συντάξεις. Το απόγευμα της Πέμπτης η κ. Γιαννακοπούλου είχε συναντήσεις στο γραφείο της με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητας της στους οποίους εξέφρασε την αισιοδοξία της για μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ και τους ζήτησε να συνεχίσουν τον αγώνα στην ίδια ένταση μέχρι να κλείσουν οι κάλπες.

Αύριο η κ. Γιαννακοπούλου θα βρίσκεται στην πόλη της Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.