Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Πλημμύρισε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης από τη βροχή

Λόγω έργων μόνωσης που εκτελούνται στην ταράτσα του Παναρκαδικού νοσοκομείου Τρίπολης και της βροχής που ακατάπαυστα έπεφτε όλη την νύχτα μπήκαν νερά από την οροφή και δεν λειτουργεί ο 4ος όροφος, αφού τα νερά από την οροφή τρέχουν συνεχώς, έχουν μουσκέψει τα πάντα κι έχουν αποκολληθεί και τμήματα της ψευδοροφής.

Όπως δήλωσε πριν λίγο ο διοικητής του νοσοκομείου Γιάννης Μαρινάκης λόγω των νερών που μπήκαν, δεν λειτουργούν τα χειρουργεία του νοσοκομείου και η αίθουσα τοκετών που βρίσκονται στον 4ο όροφο, και αυτή την ώρα εκτελούνται ........

εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών και την απομάκρυνση των νερών, ενώ ειδοποιήθηκε και η υπηρεσία επίβλεψης του έργου να σπεύσει στο νοσοκομείο.

Αναβλήθηκαν όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία και εάν υπάρχει έκτακτο περιστατικό για χειρουργείο θα διακομιστεί σε άλλο νοσοκομείο της Πελοποννήσου.

Να σημειωθεί ότι νερά μπήκαν και στο ισόγειο του νοσοκομείου στο τμήμα του μικροβιολογικού εργαστηρίου, το οποίο δεν λειτουργεί και οι εργαζόμενοι βγάζουν τα νερά από μέσα.

Τέλος να αναφέρουμε ότι νερά μπήκαν και στο υπόγειο του κτηρίου της σχολής Θετικών Επιστημών του πανεπιστημίου Πελοποννήσου χωρίς να προκληθούν προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.