Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Στην Ολυμπία με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Στην ανοιχτή σύσκεψη για τις πυρόπληκτες περιοχές στην Αρχαία Ολυμπία, παρουσία του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου παραβρέθηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου το πρωί της Κυριακής.

Η κ.Γιαννακοπούλου συνομιλώντας με τον κ.Παπανδρέου τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του για τις πυρόπληκτες περιοχές, που μεταξύ άλλων είναι και η Μεσσηνία, του εξέθεσε ότι τα προβλήματα των πυρόπληκτων περιοχών παραμένουν ακόμη ανεπίλυτα και τόνισε ότι οι πυρόπληκτοι και οι αγρότες έχουν εναποθέσει τις ελπίδες και τις προσδοκίες τους στον ίδιο και την κυβέρνησή του.

Νωρίτερα η κ. Γιαννακοπούλου είχε επισκεφθεί την αγορά του Κοπανακίου, όπου είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους κατοίκους για την εμπιστοσύνη τους και να δεσμευτεί ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσει το Νομό.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το πρωί του Σαββάτου ......

επισκέφθηκε τη Μεσσήνη, ενώ το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε στη Χώρα. Η υποδοχή που της επιφυλάχθηκε από τους κατοίκους σε όλους τους Δήμους που επισκέφθηκε ήταν ιδιαίτερα θερμή και όπως δήλωσε και η ίδια, η συμμετοχή του λαού στη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε στις 5 Οκτωβρίου κρίνεται επιβεβλημένη. Για αυτό και κάλεσε όλους τους πολίτες να συμβάλλουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα με κάθε δυνατό τρόπο.

6 σχόλια:

  1. Νεα προσωπα
    ευχομαι καλη τυχη δυναμη υγεια για το καλο της χωρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανέλαβε δράση η Νάντια.
    Είπε στον πρωθυπουργό για τα προβλήματα στις πυρόπληκτες περιοχές της Μεσσηνίας.

    Πολυ σωστή η Κα Γιαννακοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ' ότι φαίνεται έχειδιάθεση να προσφέρει, τιμά τον λόγο της και είναι προς τιμή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΗΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ......ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ,ΚΡΑΤΑ ΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.