Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Συγχαρητήρια επιστολή του Νομάρχη Μεσσηνίας Κου Δράκου στους εκλεγμένους βουλευτές.

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε στους εκλεγμένους βουλευτές του νομού μας ο Νομάρχης Μεσσηνίας Κος Δημήτρης Δράκος.
Στην ολιγόλογη επιστολή του ο κος Δράκος εύχεται καλή δύναμη, καλή επιτυχία στο έργο τους και να εργαστούν για το καλό του τόπου.

Δεν παρέλειψε να ευχηθεί και σε αυτούς που δεν κατάφεραν να εκλεγούν λέγοντας ότι έδωσαν έναν όμορφο αγώνα ενώ τόνισε ότι ο τόπος έχει ανάγκη και από τις δικές τους ιδέες ανεξάρτητα από το κόμμα που ανήκουν.

Αναλυτικά η επιστολή του Κου Δράκου έχει ως εξής:.........






Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τους εκλεγέντες Βουλευτές του Νομού μας και εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν. Είμαι βέβαιος ότι θα επιτύχουν στην άσκηση των υψηλών καθηκόντων τους και θα εργαστούν για το καλό του τόπου.

Ως Νομάρχης Μεσσηνίας ευελπιστώ, μέσα από την αγαστή συνεργασία με τους εκπροσώπους μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ότι θα προσφέρουμε το καλύτερο για τους πολίτες της Μεσσηνίας.

Η κοινή μας αγωνία για το καλό του τόπου αποτελεί το εφαλτήριο, της από κοινού ανάληψης πρωτοβουλιών, με στόχο την προώθηση λύσεων στα προβλήματα που απασχολούν το Νομό μας.

Συγχαίρω επίσης όλους εκείνους τους υποψήφιους που δεν εξελέγησαν αλλά έδωσαν έναν όμορφο αγώνα. Ο τόπος μας έχει ανάγκη και τις δικές τους δυνάμεις, ανεξάρτητα από κόμματα και παρατάξεις που εκπροσωπούν.


Δημήτρης Δράκος
Νομάρχης Μεσσηνίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.