Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Γ. Παπανδρέου: Μάχη απελευθέρωσης από πρακτικές που μας κράτησαν πίσω

«Δίνουμε τη μάχη της απελευθέρωσης από νοοτροπίες, αντιλήψεις και πρακτικές, που μας κράτησαν πολλά χρόνια πίσω», σημείωσε ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου σε δήλωσή του από τη Θεσσαλονίκη με αφορμή των τριπλό εορτασμό του Αγ. Δημητρίου, της απελευθέρωσης της πόλης και της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

« Δίνουμε τη μάχη της απελευθέρωσης των δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων της χώρας. Δίνουμε τη μάχη της απελευθέρωσης της πολιτικής από το μικροκομματισμό και την αδιαφάνεια. Δίνουμε τη μάχη της απελευθέρωσης του πολίτη από την ανασφάλεια, την αδικία, την ανισότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Και σε αυτή τη μάχη, είμαι σίγουρος ότι είμαστε ενωμένοι», συμπλήρωσε και ......

τόνισε: «Αυτή η μάχη μας ενώνει όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, σε μια κοινή προσπάθεια για να κάνουμε την Ελλάδα ισχυρή, ικανή, δίκαιη και ανθρώπινη».

«Η μεγάλη νίκη του Ελληνισμού, αυτή της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, αναδεικνύει και αποδεικνύει τη διαχρονική δύναμη που έχει ο λαός μας, η πατρίδα μας», δήλωσε μετά από τη Δοξολογία για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου, στην οποία παρέστη.

«Η δύναμη αυτή αποδεικνύει ότι με τη βούληση και την ενότητα, υπηρετώντας αξίες και αρχές, κατακτούμε στόχους και μπορούμε και αλλάζουμε την Ελλάδα», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.