Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΝΔ: Νέα συνάντηση για κοινά αποδεκτή λύση

Εκ νέου συνάντηση με το Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Αντώνη Σαμαρά θα έχει το απόγευμα στις 19.00 ο Δημήτρης Σιούφας, στην προσπάθεια εξεύρεσης μιας κοινά αποδεκτής λύσης για τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της ΝΔ.

Όπως ανακοίνωσε, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση η Οργανωτική Επιτροπή τον εξουσιοδότησε να επικοινωνήσει με τα τέσσερα στελέχη και να εξετάσει την «εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης από τους ενδιαφερθέντες τόσο επί της ουσίας τόσο και επί της διαδικασίας».

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ......

σημείωσε ότι η κ. Μπακογιάννη αρνήθηκε να παρευρεθεί στη συνάντηση, καθώς όπως του είπε «θα αποδεχτεί όποια λύση συμφωνηθεί, αρκεί η λύση να κατατείνει στην ενότητα του κόμματος».

Απών από τη συνάντηση θα είναι και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, καθώς θα παραστεί στα εγκαίνια του νέου δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκης, ωστόσο σε επικοινωνία του με τον κ. Σιούφα ξεκαθάρισε ότι θα αποδεχθεί και εκείνος ό,τι συμφωνηθεί.

Αν εξευρεθεί κοινά αποδεκτή λύση στην κατεύθυνση της συμμετοχής της βάσης του κόμματος στην εκλογή του νέου προέδρου, θα επικοινωνήσω με το πρόεδρο του κόμματος, ώστε να έχουμε νέες οδηγίες για τον περαιτέρω χειρισμό του θέματος», πρόσθεσε ο κ. Σιούφας.

Τέλος, τόνισε ότι «η ευθύνη της επιτροπής είναι η προπαρασκευή και η εποπτεία του συνεδρίου» και πρόσθεσεη ότι «έχει αυτή την συγκεκριμένη αποστολή και μόνο και δεν μπορεί να την υπερβεί γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα».

Πηγή: Ναυτεμπορική

ΣΧΟΛΙΟ
Κάτι μου λέει ότι δεν θα τα βρουν πουθενά και θα ζητήσουν από τον Καραμανλή να παραμείνει πρόεδρος της Ν.Δ. ώστε να εγγυηθεί την ενότητα της παράταξης....

Μου βρωμάει στημένο το παιχνίδι. Μην πω ΚΑΡΑ-στημένο.

1 σχόλιο:

  1. Λίγο τραβηγμένο το βλέπω. Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο σενάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.