Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Γιώργος Παπανδρέου: ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ !!!

Με τη φράση «πάμε μαζί» κάλεσε και πάλι απόψε από την Πάτρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου τους ψηφοφόρους σε συστράτευση για μια σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση, τονίζοντας εκ νέου ότι η μάχη θα δοθεί μέχρι να κλείσουν οι κάλπες.

«Κάθε ψήφος μπορεί να κάνει τη διαφορά ώστε να υπάρξει μια αυτοδύναμη και σταθερή κυβέρνηση η οποία θα οδηγήσει τη χώρα στη νέα και ελπιδοφόρα πορεία της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου.

Ολοκληρώνοντας την προεκλογική ........

εκστρατεία του κόμματος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απευθύνθηκε στους αναποφάσιστους και τους απογοητευμένους από την κυβερνητική πολιτική, οι οποίοι, όπως ανέφερε, πίστεψαν στις υποσχέσεις της κυβέρνησης αλλά εξαπατήθηκαν, καλώντας και αυτούς να ανταποκριθούν στο προσκλητήριο για τη δημιουργία μιας Ελλάδας που αξίζει στους Έλληνες.

Αυτή την Ελλάδα, ανέφερε, πρέπει να παραδώσουμε στα παιδιά μας και θα είναι καλύτερη και δικαιότερη από αυτήν που παραλάβαμε. Ξέρουμε, σημείωσε, ότι μπορούμε καλύτερα και ότι έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε.

Εξέφρασε δε τη βεβαιότητά του ότι την Κυριακή θα κλείσει μια και καλή η πόρτα στο παρελθόν και θα ανοίξει η πόρτα προς το μέλλον.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι θέλουμε να πάμε σε μια Ελλάδα που ξεπερνά τον εαυτό της, να κάνουμε αυτό που κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα πιστεύει βαθιά μέσα του ότι μπορεί να κάνει αυτή η χώρα. Η δύναμη να αλλάξουμε την Ελλάδα είναι στα χέρια σας, υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.