Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Επεισόδιο με Σαμαρά στα Φιλιατρά...

Άγριος καβγάς με σωματώδη 45χρονο περί "πατριωτισμού" και με αναδρομή στην ανατροπή της κυβέρνησης το 1993!

Από τον Ορέστη Αυγερινό
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.


Μεγάλο θέμα δημιουργήθηκε χθες το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες, στα Φιλιατρά της Μεσσηνίας όπου πήγε για προεκλογική περιοδεία ο Αντώνης Σαμαράς. Όταν βγήκε στην πλατεία για τις προεκλογικές χειραψίες, ήταν εκεί και ένας σωματώδης 45χρονος άνδρας -ονόματι Κώστας Οικονομόπουλος- μαζί με τον γιο του. Και όταν τον πλησίασε ο .......

υπουργός για να τον χαιρετήσει, ο Κ. Οικονομόπουλος του είπε ότι θυμάται πως στις 23 Μαρτίου, στη δοξολογία για την εθνική επέτειο, μιλούσε διαρκώς στο νομάρχη Μεσσηνίας Δράκο και πως αυτό δεν ήταν ένδειξη σεβασμού σε ο,τι συμβολίζει για την πατρίδα η ημέρα εκείνη.
Τότε, κατά τις πληροφορίες, ο Αντ. Σαμαράς εκνευρίστηκε πολύ και μεταξύ άλλων άρχισε να λέει σε υψηλούς τόνους ότι δεν έχει κανείς το δικαίωμα να αμφισβητεί τον πατριωτισμό του τον οποίο επέδειξε το 1993 προχωρώντας ακόμη και στην ανατροπή της τότε κυβέρνησης.
Ο Κ. Οικονόμοπουλος δεν έμεινε απαθής, το λεκτικό επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών πήρε διαστάσεις και ο κ. Σαμαράς αποχώρησε εκνευρισμένος για να επιτρέψει λίγο αργότερα πιο ήρεμος και να συνεχίσει την προεκλογική του περιοδεία στα Φιλιατρά.

Δημοσίευμα του Press-gr στις 28/9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.