Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Εκλογή του προέδρου απο μέλη και φίλους ζήτησε ο Αβραμόπουλος.

Την πρότασή του να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο από οργανωμένα στελέχη, αλλά και από πολίτες που δηλώνουν οπαδοί και υποστηρικτές της ΝΔ και δεν είναι μέλη άλλου κόμματος, επανέφερε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε πως όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να δεσμευθούν ότι την επόμενη ημέρα, μετά την εκλογή προέδρου, όλοι θα είναι εκεί, για να στηρίξουν τον νέο ηγέτη της παράταξης.

Αιτιολογώντας την πρότασή του για εκλογή προέδρου όχι μόνο από τα στελέχη του κόμματος, .......

με βάση την επιστολή του της 25ης Οκτωβρίου, ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε ότι η μόνη απάντηση στην ήττα της 4η Οκτωβρίου είναι το άνοιγμα του κόμματος στους πολίτες, αλλιώς δημιουργείται η εντύπωση πως «συνεχίζουμε τις ίδιες λογικές και πρακτικές που οδήγησαν στην ήττα».

«Ας μην υποτιμούμε τους ενεργούς πολίτες, όπως υποτιμήσαμε τον αντίπαλο ζώντας μια εικονική πραγματικότητα τα τελευταία χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος.

Επίσης, ζήτησε το συνέδριο της 7ης Νοεμβρίου να είναι ανοιχτό σε όλα τα θέματα, όσο χρόνο κι αν πάρει η συζήτησή τους, «για να αφήσουμε πίσω μας την αλληλοϋπονόμευση και την εσωστρέφεια» και να επιστρέψει το κόμμα σε μια νικηφόρα πορεία.

Τόνισε ότι η υποψηφιότητά του αποτελεί δέσμευση ενότητας και υπόσχεση ανόδου στην εξουσία και σημείωσε πως την επομένη της εκλογής προέδρου θα αναρτίσει στο site του όλες τις δαπάνες για τη διαδικασία.

Πηγή: in.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλός ο Αβραμόπουλος στην ομιλία του αλλά .... ΠΟΛΥ λίγος.
    Πρασγματικά θα θέλαμε να μας λύσει μια απορία.
    Διατέλεσε Υπουργός Υγείας και διέλυσε στην κυριολεξία την Υγεία.

    Αν εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος του και πιθανόν Πρωθυπουργός (χριστός φυλάξει) Θα διαλύσει την Ελλάδα???????
    Πραγματικά είναι απορία μας.
    Αν μπορεί ας μας την λύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.